Interviu, pirmadienį pasirodžiusiame žurnale "Vanity Fair", B. Pittas pažymėjo, kad jis ir jo žmona Jennifer Aniston (Dženifer Aniston) "visada buvo susitarę, kad žiūrėsim, kur visa tai eina".

40 metų B. Pittas, atliekantis Achilo vaidmenį filme "Troja", interviu su žurnalo bendradarbiaujančiu redaktoriumi Leslie'u Bennettsu (Lesliu Benetsu) taip pat sakė žinantis, kad vieną dieną jam teks patirti vidutinio amžiaus krizę: "Esu tikras, kad ateityje bus karčių nusivylimų. Tačiau man gerai taip, kaip yra. Man patinka tai, kas dar nepažinta".

"Nesu didelis laimės šalininkas. Manau, ji pervertinama, - sakė B. Pittas. - Manau, kančia vertinama per mažai. Ji tokia vertinga. Viena neįmanoma be kita".

Savo žmoną, serialo "Draugai" ("Friends") aktorę J. Aniston, B. Pittas palygino su magnetu, aplink kurį "visi spiečiasi", tačiau pridūrė, jog "nė vienas iš mūsų nenori būti laimingos santuokos, gyvenimo poroje propaguotoju".

Interviu su aktoriumi buvo paimtas prieš tai, kai bulvariniuose laikraščiuose atsirado gandų apie spėjamą jo ir aktorės Angelina Jolie (Andželinos Džoli) romaną, kuris esą įsižiebė juostos "Ponas ir Ponia Smitai" ("Mr. and Mrs. Smith") filmavimo aikštelėje. Šiame filme pasakojama apie nuobodžiaujančią sutuoktinių porą, kurie išsiaiškina esantys žudikai, pasamdyti nužudyti vienas kitą.

Tačiau penktadienį per filmo "Troja" pristatymą Niujorke B. Pittas paneigė gandus. "Suprantu, tai atitinka daugybę archetipų", - sakė jis apie žurnalus, bandančius sukurti pranešimų apie sekso simbolius.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją