40-metis aktorius 19 metų Alice Kim (Elis Kim), kurią pamatė per šv.Valentino dieną su draugais apsilankęs viename Los Andželo restorane, pasipiršo padovanodamas žiedą su didžiuliu deimantu ir smaragdais, rašo britų bulvarinis laikraštis "The Sun".

N.Cage'as taip įsimylėjo A.Kim, kuri dirba "Sushi Avenue", kad pasikvietė ją kartu su juo eiti į vasario 29 dieną įvykusią "Oskarų" įteikimo ceremoniją, o dabar vedasi ją prie altoriaus.

Šis žaibiškai įsiplieskęs romanas nepaprastai primena minėtą filmą, kuriame jis vaidino policininką, išlošusį loterijoje ir pasipiršusį neturtingai padavėjai.

"Nicas tikrai įsimylėjo tą merginą. Ji gyvena kartu su tėvais, nes neišgali turėti nuosavo buto, - pasakojo šaltinis. - Alice labai patinka Nico padovanotas žiedas ir ją labai nustebino jo veiksmai. Jis vis žnaibo save norėdama įsitikinti, kad nesapnuoja".

"Ne kiekvieną dieną neturtingos padavėjos galvą apsuka Holivudo filmų žvaigždė", - pridūrė jis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją