Visų „69 danguje“ merginų – Nijolės Pareigytės, Karinos Krysko, Ingridos Martinkėnaitės bei Godos Alijevos – karūnoms buvo panaudota apie 4 tūkstančius gyvų žiedų, o visos karūnos svoris siekia apie 4-5 kg.

„Visos gėlės, kaip ir moterys, yra gražios“, - DELFI sakė M. Vasiliauskas, išgarsėjęs tokiais projektais kaip suknelės iš velykinių kiaušinių, gintaro ar net džiovintų žuvų.

Pirmadienio vakarą pasirodymo metu N. Pareigytei teko karūna iš gerberų, I. Martinkėnaitei – iš tulpių, K. Krysko – iš rožių, o G. Alijevai – iš narcizų.

Beje, neretai M. Vasiliausko modeliu tampa būtent G. Alijeva – mergina demonstravo tiek minėtas sukneles, tiek pirmoji užsidėjo gyvų gėlių karūną. Taip pat floristas rūpinosi papuošimais G. Alijevos bei krepšininko Rolando Alijevo vestuvėse.

Su rekordinėmis karūnomis merginos Valentino dieną vykusiame koncerte atliko finalinę dainą „Meilės simfonija“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją