Paslapties šydą apie šeštadienį vykusias parlamentaro ir dainininko Antano Nedzinsko vestuves praskleidė humoristas Raimondas Šilanskas.

Vyras DELFI pasakojo, kad tuoktuvių ceremonija vyko Alytuje. Kai kuriems svečiams poros tuoktuvės buvo itin netikėtos, mat visi buvo pakviesti į Antano kūrybos penkerių metų jubiliejų ir tik atvykusiems į Alytų buvo atskleista apie netrukus įvyksiančias tuoktuves.

Oficialioje tuoktuvių ceremonijoje dalyvavo tik jaunieji ir liudininkai. Į vieną Alytaus nuomojamų banketo salių susirinkę svečiai teigė, kad santuoka buvo ir civilinė, ir bažnytinė.

Tačiau tiek Alytaus miesto, tiek rajono civilinės metrikacijos skyriai DELFI tvirtino, kad Seimo nario ir jo išrinktosios santuoka pas juos registruota nebuvo. Tiesa, pagal įstatymus, jei santuoka buvo bažnytinė, ją civilinės metrikacijos skyriuje galima registruoti per 10 dienų.

R. Šilanskas atskleidė parlamentaro vestuvėse dalyvavęs piršlio statusu. Vyras tikino A. Nedzinską pažįstantis seniai, su G. Bražinskaite susipažinti teko tik vestuvių dieną. Humoristo įsitikinimu, jaunoji – nesilaukia. Esą pora tuokėsi iš meilės.

„Jie tikrai susituokė iš meilės, iš jos vienintelės“, – užtikrino pašnekovas.

Pasiteiravus, kodėl R. Šilanskas toks tikras, kad pora nesilaukia pirmagimio, humoristas tvirtino matęs, kaip jaunoji šventės metu linksminosi, šoko. Esą nėščiosios tokių triukų atlikti paprasčiausiai neturėtų galimybės.

„Šventė buvo tiesiog nuostabi. Jaunikis – puikus, nuotaka - be galo gražiai pasipuošusi. Vestuvėse dalyvavo apie 50 žmonių, o atvykus dvasiniam Antano guru Arūnui Valinskui ir jo puikiajai žmonai Ingai, šventė įgavo kitą prasmę – sunkią, svarbią“, – DELFI šmaikštavo R. Šilanskas.

Beje, vestuvių automobilis buvo baltas didžiulis nuomotas limuzinas. Savo šventei Antanas nepasirinko asmeninės garsiosios antikvarinės „Volgos“, su kuria skandalingai buvo pagautas bevežiojantis kitus jaunavedžius.

Kaip pasakojo R. Šilanskas, A. Nedzinsko ir G. Bražinskaitės vestuves būtų galima laikyti pavyzdinėmis. Su malkų skaldymais ir kitais tradiciniais atributais. Tik va piršlys liko nepakartas.

A. Nedzinsko draugai, su jaunamarte susipažinę tik šventės dieną, patyliukais spėliojo, ar toks skubotumas nėra nulemtas jos ypatingos padėties, bet pačių jaunųjų apie tai niekas neklausinėjo.

„Žinojau, kad jis turi mergaitę, rimtai draugauja, bet nebuvau jos matęs. Toks jau Antanas žmogus - nesireklamuoja. O Lietuvoje kas labiausiai merginoms įspūdį daro? Krepšininkai ir politikai“, - DELFI sakė vestuvėse grojęs grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas Burnys.

Muzikantas pasakojo, kad su A. Nedzinsku susipažino koncertuodamas. „Nesityčiojau iš jo kaip kiti, gal todėl ir susidraugavome. Antanas - keistuolis, bet labai geras žmogus, todėl, kai iškilo muzikos klausimas per vestuves, mielai sutikau padėti“,- sakė V.Burnys.

Anot jo, balius buvo tikrai audringas. „Kėlėm čerkelę, kaip pridera“, - juokėsi ir grojęs, ir šventęs muzikantas.

Greta ir Antanas Nedzinskai          „Alytaus naujienos“ nuotr.

Balandžio 27-ąją 21-ąjį gimtadienį švęsianti G. Bražinskaitė ir kovo 15-ąją 30-ies sulauksiantis A. Nedzinskas susipažino pernai pavasarį Seimo nario organizuotame Tautos prisikėlimo partijos jaunimo sąskrydyje Alytaus rajone Makniūnuose. „Ją kažkas iš pažįstamų pakvietė į sąskrydį. Nuo to laiko pradėjome po truputį bendrauti, ir matote, kaip išėjo”, – „Alytaus naujienoms“ pasakojo Antanas.

Jaunasis kategoriškai neigia, kad jo vestuvės su partijos kolege yra rinkimų šou: „Mane daug kas įsivaizduoja kaip šoumeną, mylintį juokus ir pokštus. Bet, patikėkite, tokiais gyvenimo momentais nejuokaujama. Čia taip sutapo. Jei būčiau norėjęs reklamos iš savo vestuvių, iš anksto būčiau pasiskelbęs draugams ir pažįstamiems. Dabar artimiausius tik iš vakaro pakviečiau į šventę, net nesakiau kokią. Ir kai kuriems artimiausiems giminaičiams apie įvykusias vestuves pranešiau tik šiomis dienomis.” Greta, pritardama vyro mintims, sakė, kad apie vestuves žinojo ir ne visi jos artimieji.

Antanas su Greta ir draugų pulkeliu išsinuomotu limuzinu aplankė įžymiausias Alytaus vietas. Vestuvių proga papietavo Alytaus kultūros ir komunikacijos centre esančioje svetainėje. Vestuvių pietūs užtruko apie dvi valandas. Paskui jaunieji su pačiais artimiausiais draugais išskubėjo į sostinę.

Per sutuoktuves Greta pakeitė pavardę ir tapo Nedzinskiene. Tačiau rinkimuose dalyvaus kaip Bražinskaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)