Kolegą džentelmeniškai ant socialinio tinklalapio sienos pasveikino ir antrosios vietos laimėtojas Edgaras Lubys-Amberlife.

„Sveikinimai, brol!“ - lakoniškas buvo Amberlife ir tapo vieninteliu sulaukusiu M. Mikutavičiaus atsako. „Oh. Tai tik žaidimas, Edgarai. Ir jis baigiasi“, - su lengvu paguodos ir atsainumo prieskoniu parašė M. Mikutavičius.

Prieš išvykdamas į Pietryčių Aziją, jis dar spėjo perklausyti kolegų kūrinius ir net rengėsi išsakyti savo nuomonę apie kai kurių panašumus į jo „Tris milijonus“, bet paskutinę akimirką persigalvojo ir nutylėjo. Pažįstantys dainininką žino, kad jis nelinkęs viešai kritikuoti kitų. Net tada, kai jie to verti.

Pagyrų ir perdėto dėmesio savo asmeniui nemėgstantis Marijonas į Lietuvą grįš, kai krepšinio himno rinkimų aistros jau bus aprimusios.

Nors krepšinio himnas oficialiai buvo paskelbtas sekmadienio vakarą, jo laimėtojas dar turės padirbėti studijoje. Kaip DELFI informavo dainos prodiuseris A. Borisevičius, grįžęs iš kelionės Marijonas turės perrašyti savo vokalo partijas. Jų turėtų būti daugiau, nei skambėjo per televiziją. Visiškai užbaigta daina klausytojų ausis pasieks tik kitą savaitę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją