Planuojama, kad visų „69 danguje“ merginų – Nijolės Pareigytės, Karinos Krysko, Ingridos Martinkėnaitės bei Godos Alijevos – karūnoms bus panaudota apie 4 tūkstančiai gyvų žiedų, o visos karūnos svoris sieks apie 4-5 kg.

„Stengsiuos atskleisti kiekvienos merginos išskirtinumą, todėl ir bus pasirinktos atitinkamos gėlės. Tarkime K. Krysko geriausiai tiktų rožės, o G. Alijevai – hiacintai“, - DELFI sakė M. Vasiliauskas, išgarsėjęs tokiais projektais kaip gamindamas sukneles iš velykinių kiaušinių ar gintaro.

Beje, neretai M. Vasiliausko modeliu tampa G. Alijeva – mergina demonstravo tiek minėtas sukneles, tiek pirmoji užsidėjo gyvų gėlių karūną. Taip pat floristas rūpinosi papuošimais G. Alijevos bei krepšininko Rolando Alijevo vestuvėse.

Trečiadienį surengta „repeticija“, kurios metu pagaminta pirmoji karūna, tačiau Valentino dienai bus paruošos visiškai naujos, kiekvienai grupės narei pritaikytos karūnos.

Su šiomis karūnomis merginos pasirodys bei Valentino dieną restorane „Legenda“ vyksiančiame koncerte bei atliks baigiamąjį kūrinį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)