Organizacija "Žmonės už etišką elgesį su gyvūnais" (PETA) pirmadienį muzikiniame žurnale "Billboard" ketina pradėti reklaminę kampaniją, kuria smerks dainininkę, viešumoje pasirodančią su kailiais. Tai, PETA nuomone, yra šokiruojantis pavyzdys.

Kampanijai ketinama panaudoti šiurpą keliančią nuotrauką, kurioje užfiksuotas į spąstus, naudojamus gaudant kailinius gyvūnus, pakliuvęs šuo.

Po nuotrauka bus kreipiamasi tiesiogiai į dainininkę: "Miela Beyonce, PETA organizacijoje Jūs turite daug gerbėjų, tačiau jie labai liūdi, jog nekreipiate dėmesio į tai, kokiu būdu audinės, lapės ir šinšilos, kurių kailius dėvite, yra žudomi. Nekreipiate dėmesio į tai, jog juos kailinių žvėrelių fermose nuodija dujomis, dusina ir žudo elektra".

Beyonce, kuri anksčiau dainavo grupėje "Destiny's Child", PETA pavadino "Destiny's Problem Child" ("sunkiu likimo vaiku") ir pabrėžė, kad "tokia gera krikščionė" kaip Beyonce neturėtų toleruoti tų siaubingų būdų, kuriais žudomi kailiniai žvėreliai.

"Kiekvieno, kuris nešioja kailius, rankos suteptos kačių ir šunų - mylimų žmogaus augintinių - krauju", - tvirtino PETA viceprezidentas Danas Mathewsas (Denas Metjusas).

Kelis pastaruosius mėnesius PETA rengė triukšmingas kampanijas prieš kailius dėvinčias įžymybes. Organizacija pradėjo tikrą kryžiaus žygį prieš greito maisto gigantą "Kentucky Fried Chicken" (KFC), kurį kaltina žiauriu elgesiu su vištomis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją