Kvietimų į „Karaliaus kalbos“ premjerą sulaukė ryškiausieji politikos, verslo, pramogų pasaulio atstovai. Nors kino seanso pradžia buvo paskelbta 19 valandą, kai kurie svečiai į premjerą vėlavo ir salėje pasirodė jau prasidėjus filmui.

Punktualiausiųjų grupės atstovais galėtų būti Lietuvos nepriklausomybės akto signataras Česlovas Stankevičius, Didžiosios Britanijos ambasadorius Lietuvoje Simonas Buttas, TV laidų vedėja Lolita Bytautaitė su mylimuoju Deividu Rimkevičiumi, režisierė Janina Lapinskaitė su Algimantu Puipa, finansų analitikas Gitanas Nausėda su žmona Diana, kunigas Arūnas Peškaitis, Marius ir Brigita Jovaišos, sinoptikas ir astrologas Naglis Šulija bei kiti. Pastarieji svečiai į premjerą atvyko neskubėdami, iki seanso pradžios likus apie 15 ar 20 minučių.

Į punktualiųjų grupę, tačiau tik per plauką, patektų režisierė Dalia Ibelhauptaitė, Laura Dzelzytė, pasiteiravusi „Are we late?“ (Ar mes vėluojame? - liet.), Snieguolė ir Audrius Matoniai, sporto žurnalistė Laima Janušonytė bei kiti. Šie svečiai į premjerą atvyko apie 19 valandą, tačiau kai kurie iš jų pasitinkant organizatoriams jautėsi ne visai jaukiai. Tokią kai kurių savijautą atskleidė kūno kalbos ženklai.

Tarp paskutiniųjų būtų Marius ir Livija Gradauskai, Arūnas Matelis, pirmagimio besilaukianti Aistė Stonytė ir jos mylimasis Darius Budzinauskas. Šie vakaro svečiai vėlavo, tačiau šiek tiek mažiau nei dešimt minučių. Rekordą šioje „kategorijoje“ pasiekė TV laidų vedėjas Giedrius Masalskis. 13 minučių į premjerą vėlavęs vyras atvyko paskutinis. Giedrius, įėjęs pro paradines kino centro „Forum cinemas vingis“ duris, neskubėdamas užsuko prie baro nusipirkti gaiviojo gėrimo ir tik tuomet pasuko salės link.

Tikrais įvykiais paremtos dramos apie mikčiojantį Didžiosios Britanijos monarchą „Karaliaus kalba“ pagrindinis aktorius – Colinas Firthas. Jis sekmadienį pelnė Auksinį gaublį kaip geriausias aktorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)