Gražuolė aktorė pirmadienį į Berlyną atskrido iš Maroko, kuriame statomas jos naujasis filmas "Sachara" (Sahara).

Sausio mėnesį išsiskyrusi pora vėl susitiko viešbutyje "Four Seasons", kuriame apsistojo T.Cruise`as.

Draugai tvirtino, kad P.Cruz troško pasimatyti su T.Cruise`u, kuris Berlyne apžiūrinėja filmavimo vietas būsimai juostai "Neįmanoma misija 3" (Mission: Impossible 3), nes stengiasi įveikti po išsiskyrimo užplūdusį liūdesį.

"Penelope užsisakė numerį svetimu vardu, tačiau visi žinojo, kas ji per viena. Jie vis dar yra stebinančiai artimi ir mėgsta vienas kito kompaniją, - Didžiosios Britanijos bulvariniam laikraščiui "The Sun" sakė vienas bičiulis. - Ji norėjo pamatyti Tomą ir, nusprendusi, jog turi su juo susitikti, iš karto sėdo į lėktuvą".

Tačiau aktorės atstovai tikino, kad P.Cruz kelionė į Berlyną buvo "spontaniškas sprendimas" ir pažymėjo, jog ji jau kitą naktį grįžo į Maroką tęsti filmavimosi "Sacharoje".

T.Cruise`as antradienį patvirtino, jog Vokietijos sostinėje praleis visą vasarą kurdamas trečiąją populiaraus veiksmo trilerio dalį.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją