E. Lubys Naujuosius su draugu sutiko Šveicarijoje. Vėliau bičiuliai nuvyko į Italiją, kur ketino pailsėti, slidinėti. Draugų atostogas apkartino sunki E. Lubio bičiulio stuburo trauma.

„Kai tavo draugas susilaužo stuburą slidinėdamas, tai jau labiau panašu į košmarą, o ne į atostogas“, – atviravo dainininkas.

Žinomas atlikėjas DELFI pasakojo, kad antrosios Naujųjų metų dienos rytą jo draugas, leisdamasis slidinėjimo trasoje virto ir patyrė sunkią traumą.

„Atostogas ir planuotą laisvalaikį keitė bėdos ir jų sprendimas. Teko vykti į kitą miestą, kuriame buvo ligoninė. Gydytojai iš pradžių ketino mano draugą operuoti, tačiau išaiškėjo, kad operacija atlikta nebus. Mano draugas dar ir dabar guli vienoje Italijos ligoninėje“, – pasakojo „Amberlife“ lyderis.

Dainininkas kelionėje išbuvo visą suplanuotą laiką, tačiau į Lietuvą sugrįžo vienas, mat bendrakeleivis taip ir liko ligoninėje. Kadangi atlikėjo bičiulis negalėjo judėti, visus reikalus teko spręsti Edgarui.

E. Lubys džiaugėsi, kad jo draugui pirmoji pagalba buvo suteikta žaibiškai. Sniegomobiliu iš vietos, kurioje patyrė traumą, E. Lubio bendrakeleivis buvo nugabentas į pakalnę, iš kur greitosios pagalbos automobiliu – į ligoninę. Gydymo įstaigoje dirbę specialistai dainininkui pasirodė buvę geranoriški. Esą jie traumą patyrusį pacientą apžiūrėjo nedelsdami, vos parodžius asmens dokumentą.

„Nutikus šiems įvykiams mane ištiko šokas. Suvokiau, kad gyvenimas yra be galo trapus“, – kalbėjo E. Lubys.

Pasak dainininko, gydytojai bendrakeleiviui diagnozavo kaklo slankstelių lūžį. Esą gydymas gali trukti nuo trijų mėnesių iki pusmečio.

„Medikai jam taikys „Halo-West“ sistema. Kai pažiūrėjau internete, kaip tai atrodo, man pasidarė baisu, kas jo dar tik laukia...“, – nusiminęs „Amberlife“ lyderis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją