Anot šaltinių, pirmagimė turėjo gimti paskutinėmis 2010-ųjų dienomis. Esą tokia dukros gimimo data buvo nustatyta gydytojų. Vis delto mažylė pasaulį pasveikinti panoro 2011-aisiais.

DELFI žiniomis, dukra porai gimė vienoje Klaipėdos ligoninėje, kurią jaunieji tėvai buvo išsirinkę tik sužinoję, jog laukia šeimos pagausėjimo.

Apie būsimą šeimos pagausėjimą Andrius pirmiausiai atvirai papasakojo DELFI ir tikino, kad per liepos mėnesį surengtas vestuves apie būsimą pirmagimį nežinojo. Kūdikio gimimas jau seniai buvo Andriaus ir Vaidos planuose, tačiau iki šio pavasario pora vis nerasdavo tinkamo laiko jų įgyvendinti.

Dainininkas DELFI yra pasakojęs, kad sužinojęs apie būsimą vaikelio gimimą šokinėjo iš džiaugsmo. Kadangi pora apie vaikelį svajojo keletą metų, dažnai diskutuodavo ir apie galimą jo vardą.

A. Rimiškis dar vasarą pasakojo, kad jo tėvai jau kurį laiką kartas nuo karto prašydavo pagimdyti jiems anūką, todėl atlikėjas džiugią žinią apie šeimos pagausėjimą pirmiausiai jiems ir pranešė.

„Paskambinau supanikavęs, klausiau, ar žmoną reikia pas gydytojus iš karto vežti, tačiau tėvai nuramino pasakę, kad nieko nereikia daryti. Tik laukti...“, – kalbėjo Andrius.

A. Rimiškis ir V. Rimiškienė susižadėjo šių metų pradžioje ir žurnalistams tuomet atviravo, kad vestuves iškels vasarą. Savo pažadus jiedu tesėjo, o vestuves po tuoktuvių ceremonijos Nidos katalikų bažnyčioje atšoko Jūžintuose. Iki sužadėtuvių garsi pora draugavo penkerius metus, todėl daugelis jų sąjungą vadina patikrinta laiko.

Nors A. Rimiškis ir buvo atsidūręs finansinėje duobėje įsigalėjus ekonomikos krizei, asmeninei laimei tai, atrodo, nepakenkė. Per jau penkerius metus trunkantį draugystės periodą pora išgyveno ne tik džiaugsmingų, bet ir ypatingo jųdviejų susitelkimo pareikalavusių akimirkų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)