Metų moters kategorijoje nepralenkiama buvo operos solistė Ona Kolobovaitė. Ji, nurungusi kitas pretendentes, surinko beveik trečdalį balsų.

Metų vyru išrinktas krepšininkas Linas Kleiza. Jam už nugaros pasiliko ir Ričardas Berankis, ir Donatas Montvydas bei kiti garsūs vyrai.

Metų poros titulą DELFI skaitytojai skyrė Rūtai Ščiogolevaitei ir Elvinui Dandeliui. Ne daug nuo daugiausiai balsų sulaukusių Rūtos ir Elvino atsiliko Natalija Zvonkė su Danieliumi Bunkumi bei Rimantė Valiukaitė su Ramūnu Cicėnu.

Daugiau nei pusė balsavusiųjų mano, jog įtarimai Irmai Jurgelevičiūtei vagystėmis – didžiausias metų skandalas. Kategorijoje už šį skandalą balsavo daugiau nei pusė balsavusiųjų.

Metų vestuvėmis skaitytojai išrinko krepšininko Arvydo Macijausko ir jo išrinktosios Viktorijos Buder vestuves. Už šios poros vestuves balsavo daugiau nei trečdalis kategorijoje nuomonę išreiškusiųjų. Antrieji, anot skaitytojų – Šorena Džaniašvili ir Audrius Bružas.

Metų skyrybų titulas atiteko merginų grupės „Yva“ lyderei Natalija Zvonkei ir jos buvusiam vyrui, kompozitoriui Deivydui Zvonkui. Antrieji, anot skaitytojų, Rūta Ščiogolevaitė ir Deividas Meškauskas.

Metų gandrų titulas atiteko Astai Baukutei ir Kęstučiui Rupulevičiui, dvi savaites nuo žiniasklaidos sugebėjusiems nuslėpti apie sūnaus gimimą.

Metų TV produkto titulas – TV3 televizijos projektui „Šok su manimi“. Už šį TV projektą balsavo apie pusė kategorijoje nuomonę išreiškusių skaitytojų.

Metų koncertu DELFI skaitytojai išrinko „Frank Sinatra show“ – Manto Jankavičiaus ir Kauno bigbendo koncertą.

Metų kultūros įvykio titulas atiteko Lietuvos dalyvavimui parodoje „Expo 2010“ Šanchajuje.

Metų knygos titulo sulaukė žurnalisto ir keliautojo Martyno Starkaus knyga „Tuk tuk Indija“.

Titulas Metų muzikos albumas atiteko grupei „Sel“ už albumą „Aš kaip žąsis“.

Metų filmo titulas – „Zero II“. Už filmą savo balsus atidavė daugiau nei pusė, balsavusių kategorijoje skaitytojų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją