"Mis Lietuva 2004" nugalėtoją karūnavo 2002-ųjų "Mis Lietuva" - Vaida Grikšaitė. Konkurso nugalėtoja pelnė pagrindinį prizą - kelionę į Maljorką ir teisę atstovauti Lietuvai konkurse "Mis Pasaulis 2004", kuris rudenį vyks Kinijoje.

Sostinės "Forum Palace" pramogų centre vykusiame konkurse žaviausia Lietuvos mergina buvo renkama iš 16 pretendenčių. Į konkurso finalą pateko 4 vilnietės, 3 kaunietės, 4 panevėžietės, po vieną merginą - iš Plungės, Telšių, Kėdainių, Biržų, Šiaulių. Tarp dalyvių - nemažai studenčių: būsimoji teisininkė, lituanistė, teologė, politologė, dizainerė ir kt. Finalinėje dalyje konkurso nugalėtoja ir kitų nominacijų laimėtojos buvo išrinktos iš 8 pretendenčių.

Pirmąja "Vicemis Lietuva 2004" ir "Mis Photo" tapo Vytauto Didžiojo universiteto Teologijos fakulteto studentė dvidešimtmetė Brigita Būdaitė, antrąja "Vicemis Lietuva 2004" - Vytauto Didžiojo universiteto politologijos studentė Eglė Ilekytė.

Publikos simpatijos ir prizai atiteko Klaipėdos universiteto Menų fakulteto studentei, džiazo dainininkei plungiškei Giedrei Laučytei, pelniusiai ir "Mis Talentas" apdovanojimą. Specialų konkurso rėmėjo "United Colors of Benetton" prizą pelnė kaunietė Roberta Juškaitė.

Konkurso dalyves vertino 9 narių komisija. Jai vadovavo plastinės chirurgijos profesorius Kęstutis Vitkus, tarp narių buvo žurnalistai Algimantas Čekuolis ir Giedrė Bradauskienė, "Mis Lietuva 2002" Vaida Grikšaitė, fotografas Vaidotas Grigas, televizijos žvaigždė Algis Ramanauskas-Greitai ir kt.

Pirmoje konkurso dalyje pretendentės pačios prisistatė ir demonstravo "United Colors of Benetton" drabužių kolekciją, dizainerės Giedrės Ramanauskaitės-Jurevičienės odinių bikinių bei prancūziškų vestuvinių suknelių kolekcijas. Antroje dalyje merginos pasirodė vilkėdamos elegantiškas įvairių spalvų vakarines sukneles ir savo sugebėjimus demonstravo talentų konkurse.

Renginio muzikinėje dalyje dainavo estrados solistai Rytis Cicinas, Egidijus Sipavičius, Romas Dambrauskas, įvyko ir muzikinė premjera - ariją iš operos atliko profesorius Eduardas Kaniava ir jo mokinys Deivis. Vakarą išradingai vedė ir dainavo aktorė Nijolė Narmontaitė.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją