Ši aktorė teigė, jog uolus krikščionis, su žmona Robyn Moore (Robin Mur) auginantis septynis vaikus, tais laikais buvo pašėlęs vyrukas ir mylėdavosi nesinaudodamas jokiomis kontraceptinėmis priemonėmis.

"Manau, kad žmogus, sukūręs "Kristaus kančią" (The Pasion of Christ), yra giliai tikintis, moteris gerbiantis, ištikimas ir dorovingas vyras. Tačiau jis nėra tas Melas Gibsonas, kurį pažinojau. Tas vyrukas netgi nenešiojo kryželio", - sakė ji.

"The National Enquirer" nusprendė išspausdinti šios moters pasakojimą, kai žurnalistai patikrino ją melo detektoriumi.

D.Alouise teigė su Melu susipažinusi 1988 metais per vieną pobūvį Kalifornijoje.

"Mes buvome išgėrę gal aštuonis bokalus alaus. Maždaug apie 23 val. Melas paėmė mane už rankos ir per minią svečių nusivedė į vonios kambarį. Jis užrakino duris", - prisiminimais dalijosi aktorė.

Porelė pradėjo mylėtis, kol vakarėlio šeimininkas nepareikalavo, kad D.Alouise išeitų ir "negadintų" M.Gibsono reputacijos. Tačiau, aktorės teigimu, Melas išėjęs kartu su ja ir nusivežęs ją į savo butą.

M.Gibsono namuose meilužiai žiūrėjo vaizdo kasetę su filmu "Pašėlęs Maksas" (Mad Max), kuriame vaidino pats Melas, ir dar keturis kartus pasimylėjo.

Šis romanas tęsėsi keturis mėnesius, bet D.Alouise galiausiai nusprendė nebeatsakinėti į M.Gibsono skambučius, nes žinojo, kad jų draugystė pasmerkta žlugti.

"Jis niekada nenaudodavo prezervatyvų ir nė karto manęs nepaklausė, ar aš nepastosiu... Lovoje jis buvo puikus", - baigdama savo pasakojimą teigė D.Alouise. - Tačiau buvo akivaizdu, kad jis niekada nepaliks savo žmonos ir kad mūsų santykiai neturi ateities".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją