Tai pirmadienį DELFI patvirtino I. Jurgelevičiūtei atstovaujantis advokatas Vytautas Sirvydis. Pasak jo, dainininkė pateikė „prekių įsigijimo kvitus“, todėl neturėtų kilti abejonių dėl šių prekių įsigijimo.

I.Jurgelevičiūtei pareigūnams teko aiškintis dėl lankymosi komiso parduotuvėje po to, kai žiniasklaidai viena Kauno verslininkė papasakojo, kad atlikėja buvo atnešusi parduoti keletą brangių daiktų – apatinio trikotažo komplektą, liemenėlę ir moterišką laikrodį.

Komiso parduotuvės vedėja sakė, kad I. Jurgelevičiūtė nusprendė atsisakyti šių daiktų, o juos esą įsigijo užsienyje. Kaip matyti iš pateiktų kvitų, taip ir būta.

Ikiteisminiam tyrimui vadovaujantis Vilniaus miesto apylinkės prokuratūros prokuroras Gedvydas Vaivada DELFI sakė, kad kol kas nematė kvitų, tačiau teigia, jog jie galėjo būti pateikti bylos tyrėjams. „Negaliu tvirtinti, kad tų kvitų nėra – gal ir yra“, – sakė prokuroras.

Vagystėmis apkaltina I. Jurgelevičiūtė neigia kaltę. Ji taip pat niekada nėra pripažinusi, kad jos tėvų namuose Kaune per kratą rasti kai kurie daiktai priklausė „Šok su manimi“ projekto dalyviams, o priešingo turinio pranešimus paskleidusi žiniasklaida gavo oficialius reikalavimus juos paneigti.

I.Jurgelevičiūtei skirta kardomoji priemonė – rašytinis pasižadėjimas neišvykti be pareigūnų žinios.

DELFI primena, kad I. Jurgelevičiūtė yra įtariama ne kartą iš TV3 laidos dalyvių vogusi pinigus, kvepalus ir kosmetikos priemones. Tris savaites užkulisius filmavę pareigūnai teigia disponuojantys įrašu, kuriame matoma, kaip I. Jurgelevičiūtė ima pažymėtus pinigus, kuriuos policija paliko kaip jauką.

Dainininkė buvo sulaikyta televizijos studijoje, areštinėje ji praleido pusantros paros.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją