Pagal scenarijų Evelina koncerte virto ledo karaliene. Ilgi merginos plaukai buvo kruopščiai velti, gofruoti, tvirtinti paprastu ir galų gale apipurkšti itin standžiu baltu laku.

Šukuosena išties buvo įspūdinga, bet gyvuoti jai lemta buvo neilgai. Išsyk po nusifilmavimo kalėdiniame koncerte, Evelina turėjo vykti į Lietuvos televiziją ir ten, tvarkingai atrodanti, dalyvauti labdaringos laidos tiesioginėje transliacijoje.

„Visais šampūnais, kokius tik aptikome užkulisiuose, po filmavimo stengėmės išplauti jai galvą. Nė vienas negelbėjo - baltas lakas niekaip iš plaukų neišnyko. Jau beveik puolėme į paniką, kai stilistai pasiūlė galvą išsiplauti visiems žinomu indų plovikliu. Ir ką jūs manote? Ko nepadarė šeši šampūnai, tą padarė lašelis ploviklio!“ - juokėsi pirmą kartą dukrai galvą tokia neįprasta priemone plovusi dainininkės mama Jurga Anusauskienė.

Po eksperimento praslinkus dviems dienoms Evelinos plaukai - vis dar savo vietoje. „Ačiū Dievui, ji netapo panaši į Marių Jampolskį“, - plikai neseniai nusiskutusį kolegą minėjo J.Anusauskienė.

Moteris ypač saugo dukters plaukus. Ji prisiminė, kad didžiausias kivirčas tarp jos ir Evelinos kažkada kilo būtent dėl plaukų. Prisižiūrėjusi dainininkės Rihannos vaizdo klipų, dukra be motinos žinios pati nusikirpo kirpčiukus. „Ji padarė tai namie! Įsivaizduokite, kaip atrodė! Dėl šio jos poelgio mėnesį beveik nesišnekėjome“, - dabar jau linksmai konfliktą prisimena dukters karjera besirūpinanti mama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją