Bet ir teismas neišgąsdino televizijos laidos „Super L.T.“ vedėjos – moteris neatvyko į posėdį. Civilinę bylą dėl skolos grąžinimo nagrinėjusiam Vilniaus miesto antrajam apylinkės teismui beliko tik viena išeitis – paskelbti bankui palankų sprendimą už akių.

DELFI žiniomis, dar 2007-aisiais V. Repčenkaitė „Parex banke“ sudarė sutartį ir gavo kreditinę kortelę „American Express“. Kai buvusią manekenę prispaudė finansinės bėdos, ji iš kortelės nusiėmė 35 tūkst. Lt, tačiau iki šiol pinigų taip ir negrąžino.

Bankas patyrė nuostolių – ne tik neatgavo savo pinigų, bet ir palūkanų, kurias turėjo uždirbti iš kreditinės kortelės savininkės. Kadangi V. Repčenkaitė į kalbas nesileido, banko darbuotojai kreipėsi į teismą ir paprašė priteisti pinigus.

Sprendimą už akių priėmęs teismas nusprendė priteisti ne tik negrąžintą kreditą ir nesumokėtas įmokas už jo panaudojimą, bet ir palūkanas, kurios bus skaičiuojamos iki teismo sprendimo įvykdymo. Bendras įsiskolinimas sudaro beveik 39 tūkst. Lt.

Tiesa, teismo sprendimą V. Repčenkaitė dar gali apskųsti.

DELFI primena, kad iš televizijos laidos vedėjos bei dabar jau buvusio jos sutuoktinio Tito Blėdžio pinigų teismuose taip pat reikalavo bankai „Snoras“ bei „Swedbankas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją