E. Jackaitės vardu socialiniame tinklalapyje buvo publikuojami „Šok su manimi“ fragmentai, kuriuose – Eglės ir jos partnerio Tado Rimgailos pasirodymai, kvietimai į spektaklius, įvairios nuotraukos.

Vienos TV laidos administratorė socialiniame tinklalapyje tariamai garsenybei siuntė kvietimą dalyvauti laidos filmavime ir sulaukė patvirtinimo. Tariamos Eglės laiškų gavo ir „Vilniaus baleto“ vadovas choreografas Jurijus Smoriginas. Siųsta laiškų ir kitiems. Privačiuose pokalbiuose tariama E. Jackaitė kalbėjo ir apie sūnų Jokūbą, mat sulaukė kvietimo į svečius, todėl atsakė, jog duotuoju momentu ji neva buvo užsiėmusi, esą sūnui padėjo ruošti pamokas.

„Labai nemalonu, kad yra apsimetėlių ir jie bando būti tavimi. Buvau labai nemaloniai nustebinta, nors iš kitos pusės suprantu, kad viskas turi savo kainą. Taigi, žinomumas šiuo atveju man ir „pasitarnavo“. Jau ir seniau žinojau, kad mano vardu man nežinant buvo sukurtos kelios anketos, tačiau apsimetėliai nebuvo tokie aktyvūs. Dabar iš visų pusių man skambina žmonės pasakodami neva su manimi sutarę įvairių reikalų, bendravę“, - pasakojo E. Jackaitė.

Paklausta, kokių priemonių ketina imtis prieš piktavalius, Eglė kalbėjo, jog tai yra jos privatumo pažeidimas. Aktorė įsitikinusi, kad asmuo, besidengiantis jos vardu turi maniakiškų polinkių arba yra ligonis.

„Ne vienas mane pažįstantis žmogus jau kreipėsi į „Facebook“ administratorius, tačiau anketa kol kas nėra uždaryta“, - kalbėjo pašnekovė.

Eglė ketina kreiptis policiją. Aktorės įsitikinimu, pareigūnai turėtų sustabdyti keistai besielgiantį asmenį bei tikisi, kad anketa galiausiai bus uždaryta.

„Nemalonu, kai tave stebi, seka tavo gyvenimą. Tai yra net pavojinga. Aš nežinau, ką tas žmogus ketina daryti, ką jis galvoja. Nemalonu, kai su man artimais žmonėmis apsišaukėlis kalba apie itin asmeninius dalykus, mano šeimos narius, įvairius planus. Turbūt to žmogaus gyvenimas yra labai nuobodus, jeigu jis turi laiko ir noro bandyti gyventi kito žmogaus gyvenima“, - svarstė E. Jackaitė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją