Apie 19 valandą, prieš „De Phazz“ koncertą, pasauliui žinoma asmenybė drauge su savo bičiule, renginių organizatore ir verslininke Agne Armoškaite apsilankė japonų maisto restorane. Sutapimas, tačiau K. Friersonas, užsukęs pavakarieniauti, pateko tiesiai į jaukaus vakarėlio įkarštį.

Kadangi garsus dainininkas yra užkietėjęs japonų maisto gerbėjas, virtuvės šefas specialiai jam pagamino įvairių nigiri su lašiša, tunu, jūros šukutėmis, kalmarais, ikrais ir krabais. Vėliau buvo patiekta karšta užkandėlė, pagaminta iš tigrinės krevetės, rukyto ungurio, žuvų skraiduolių ikrų, avokado, apkeptoje plonoje tešloje. Kaip sakė pats atlikėjas, vakarėlio atmosfera ir patiekalai jam paliko ypač gerą įspūdį.

Į restoraną atvykę drauge su A. Armoškaitė, jiedu prisėdo prie vieno stalelio, ragaudami patiekalus maloniai šnekučiavosi. Pasimėgavęs vakariene K. Friersonas pajudėjo „Forume Palace“ link.

Kadangi Japonija šiemet turėtų būti trečioji šalis po Didžiosios Britanijos ir Vokietijos, pagal suvartojamo prancūziško gėrimo kiekį, vakarėlį nutarta surengti japonų restorane. Šventės organizatorių tvirtinimu, japonai jau seniai sulaužė tradiciją ir ragauja ne tik tradicinius japoniškus gėrimus, bet ne mažiau dėmesio skiria ir prancūziškiems. Be to, esą japonams labai svarbūs yra statuso simboliai, jie neva įsimylėję viską, kas į jų šalį atkeliauja iš Prancūzijos.

Į vakarėlį užsuko verslininkai Kęstutis Šerpytis, Giedrė Bradauskienė, Inga ir Virgis Malinauskai, advokatas Raimundas Jurevičius, stilistas ir būsimos TV3 laidos, kuri eteryje startuos po Naujųjų, vedėjas Mantas Petruškevičius, Irena Marozienė, Danguolė Stachura, Aistė Jasaitytė su šeima, prodiuseris Rolandas Skaisgirys, virtuvės šefas Ruslanas Bolgovas.

Vakarėlio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją