„Čia visuomet būna vis kiti žmonės, o draugams, kaip visada, nelieka nei vietos, nei dėmesio. Nepriklausomai nuo to, kai kurių draugų iniciatyva nuspręsta, kad reikia pagaliau oficialiai atidaryti pirmąją Lietuvoje tokios aukštos klasės kulinarijos studiją su blykstėmis ir mylimų draugų veidais“, – vakarėlį pradėjęs kalbėjo TV laidų vedėjas ir renginių organizatorius Jogaila Morkūnas.

Tuo metu pati A. Stonytė juokavo, jog labiausiai studijos atidarymo vakarėlio laukė J. Morkūnas.

D. Budzinauskas, prisiminęs kulinarijos studijos atsiradimo istoriją, papasakojo, jog pirmasis vakaras čia buvo surengtas dar tuomet, kai statybininkai nebuvo baigę savo darbų.

A. Stonytė tvirtino, jog studijoje drauge su virtuvės šefais gaminę svečiai turbūt nėra praleidę ir nestudijavę kurios nors vienos šalies virtuvės patiekalų.

Užsiėmimai virtuvėje vyksta kiekvieną savaitę, o esą jų metu gamindami studijos lankytojai labai suartėja.

„Nėra labiau vienijančios veiklos nei pomidoro pjaustymas ar dalijimasis prieskoninėmis žolelėmis“, – kalbėjo ji.

Vos prasidėjus vakarėliui, svečiai buvo pakviesti prie viryklių, kur susirungė spėliodami, kokie ingredientai buvo panaudoti viename jiems paragaujamame patiekale.

Tiesa, susirungti spėliojant ingredientus buvo pakviesti tik tie, kurie vaišinęsi gėrimu atsitiktinai į rankas buvo pasiėmę taurę su sidabro spalvos lašeliu ant kojelės.

Vakarėlio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją