G. Bendžius DELFI patvirtino, kad nuo šiol su A. Rimiškiu nebe bendradarbiaus. Esą tokios permainos vyksta visame pasaulyje. Iš pradžių atlikėjai dirba su vienais prodiuseriais, vėliau juos pakeičia kitais ar karjeros laiptais kopia savarankiškai.

„Išsiskiriame be pykčių, abipusiu sutarimu, nes baigėsi dvišalė sutartis. Toks buvo Andriaus pasirinkimas. Jokio dramatiško išsiskyrimo čia nėra. Kaip ir kiekviename darbe, taip ir šiame, vyksta permainos. Nors darbinius santykius nutraukiame, mūsų bendravimas išliks ir ateityje“, – kalbėjo prodiuseris.

G. Bendžius sakė, kad beliko vienas iš anksto suderintas A. Rimiškio koncertas Palangoje Naujųjų metų naktį. Esą po jo daugiau bendrų darbų nenumatyta.

„Šiuo metu kaip tik vyksta juridiniai procesai, viskas tvarkoma“, – kalbėjo jis.

Paklaustas, kokias emocijas kelia išsiskyrimas po penkerius metus trukusio bendradarbiavimo su atlikėju, G. Bendžius sakė tokias permainas vertinantis be sentimentų.

Pats A. Rimiškis patvirtino G. Bendžiaus žodžius. Esą prodiuseriai ir atlikėjas nutraukia tik darbinius santykius, tačiau bendravimo nutraukti nežada.

„Išsiskyrėme, bet labai draugiškai. Baigėsi mano sutartis, todėl atėjo metas permainoms“, – tvirtino atlikėjas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją