„Tik nevadinkit manęs juoduoju pranašu ir tikiuosi Rūta neįsižeis, bet... Rugsėjo 15-30 dienomis jų santykius ištiks smūgis, po kurio viskas eina velniop. Gal Rūtoje tūnantis vulkanas pagaliau išsiverš?“ - teigia tarologas.

Anot jo, rugsėjo mėnesio krizės Rūtos ir Elvino meilė greičiausiai neatlaikys, o jei ir atlaikys, vis tiek daugiau nei dvejus metus šiam ryšiui tęstis nelemta. Santykių nutraukimo iniciatore turėtų tapti lietuvė.

Vokietis, anot tarologo, trokšta tradicinių vertybių: šeimos, dviejų vaikų, sodybos, pievelės. Tai gana stiprus troškimas, kurį greičiausiai E.Dandelis ir įgyvendins, bet ne su Rūta. „Po jų išsiskyrimo, jis vėl ieškos merginos ne vokietės, gal lenkaitės arba kitos lietuvaitės. Tiesa, apie 40-50 metų šis žmogus taps tikrai turtingu. Neaišku, ar pats užsidirbs, ar nemažą turtą paveldės. Galbūt ir taip, ir taip“, - sako L. Malinauskas.

Kortos taip pat rodo, kad naujai iškepta porelė dar nespėjusi pamiršti buvusių ryšių. „Rūtai vis dar svarbu, kas dėjosi jos ankstesniuose santykiuose, o Elvino sieloje vyksta karas su kažkokia šviesiaplauke, apie kurią Rūta gal net nenutuokia“, - sakė tarologas.

Nors Lietuvos dainininkei krenta renesanso (prisikėlimo) korta, didelės euforijos dėl naujų santykių ji neišgyvena. Anot tarologo, lietuvė vokiečio širdyje paliks daug gilesnį pėdsaką.

Tiesa, kol kas jų santykiai klostosi puikiai, ypač palanki turėtų būti antroji lapkričio pusė. „Tai bus laikas, kai tarp jų plevens drugeliai“, - artimiausioje ateityje tik gražius dalykus įžvelgia prognozuotojas.

L. Malinauskas - tarologas ir grafologas, ypač išgarsėjęs po to, kai aukštuomenės gražuolei Astai Valentaitei vos susituokus išpranašavo greitas skyrybas, skurdą ir senelių prieglaudą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją