66 metų amerikiečių kino garsenybė pareiškė viltį, kad jo paslėptas "turtas" padės išreklamuoti filmą, dėl kurio Jungtinėse Valstijose kilo daug aštrių ginčų, nes jame rodoma daug novatoriškai sukurtų meilės scenų su 58 metų aktore Diane Keaton (Diana Kyton).

"Aš labai didžiuojuosi savo užpakaliu. Siūliau, kad jis būtų panaudotas reklaminiam plakatui, bet išsiaiškinau, kad tai būtų neteisėta", - sakė J.Nicholsonas šaltokai ji sutikusiems žurnalistams Berlyne.

Tačiau Holivudo įžymybė, dažnai pasirodantis viešumoje su daug už save jaunesnėmis moterimis, neatsakė į žurnalistų klausimą, ar jis, kaip ir jo herojus filme, vartoja viagrą.

Filme "Kažką reikia duoti" J.Nicholsonas vaidina gyvenimu persisotinusį mergišių, kuris įsimyli pačią netikėčiausią partnerę, savo amžiaus moterį. Jos vaidmenį sukūrė jau šeštą dešimtmetį baigianti aktorė D.Keaton, kuri sulaukė daug aplodismentų už tai, kad sulaužė Holivudo kino industrijoje egzistuojantį amžiaus barjerą. Išgarsėjusi Woody Alleno (Vudžio Aleno) filmuose "Manhetenas" ir "Eni Hol", aktorė prisipažino, kad jos amžiaus moterims trūksta vaidmenų Holivudo filmuose.

Vienuolika dienų trunkančiame Berlyno kino festivalyje, kuris yra vienas didžiausių pasaulyje, 23 filmai varžysis dėl "Auksinio lokio" ir "Sidabrinio lokio" apdovanojimų, kurie bus įteikti vasario 15 d.

Į Berlyną atvyko tokios garsenybės kaip Cate Blanchett (Keit Blanšet), Juliette Binoche (Žiuljeta Binoš), Julie Delphy (Džiuli Delfi), Robin Williamsas (Robinas Viljamsas) ir kiti.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją