Būriui žiūrovų stebint apdovanojimo ceremoniją, Kauno verslininkė papasakojo, kad kažkada anksčiau Džordanai yra dovanojusi savo rankų darbo žvaigždės formos segę. Pasak I. Budrienės, Dž. Butkutė yra ryški žvaigždė Lietuvos danguje, todėl neva buvo nusipelniusi būtent tokios dovanos.

Šiemet ponia Inga, kaip pati sakė, Džordaną nusprendė apdovanoti juoda audekline gėlės formos sege su baltais perlais bei lėlės figūra. Lėlė neva reikalinga tam, kad Džordanai nuolat primintų Ingą. Moteris sakė iš Džordanos besitikinti, kad ši ir toliau išliks paprasta, šilta ir nuoširdi. Tiesa, Dž. Butkutė paprieštaravo, esą dar neįteikta dovana – toli gražu nekukli. Dainininkė, matydama I. Budrienės rankose buvusią dovaną atkreipė dėmesį, jog segė puošta baltais perlais. „Taip, ji su perlais“, - patikslino ponia Inga.

„Įsegu šį papuošalą tau tarsi ordiną, nes sakei, kad niekada nesi gavusi jokių didelių apdovanojimų, jokių ordinų. Lai būna tai pirmasis tavo ordinas“, - įteikdama gimtadienio dovaną kalbėjo I. Budrienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją