Koncerto rengėjai trečiadienį spaudos konferencijoje Maskvoje pranešė, kad "į šį išskirtinį vakarą pateks tik 500 rinktinių svečių, iš kurių l00 pakvies pats dainininkas".

Tarp įžymybių bus Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos atstovų, princas Albertas ir princesė Stephanie iš Monako, Italijos modeliuotojas Giorgio Armani.

Organizatoriai pažymėjo, kad kvietimai bus išsiųsti tiems, kurie "paaukos ne mažiau kaip 1 500 dolerių Sankt Peterburgo restauravimo fondui". "Tai yra bus pakviesti didžiausių kompanijų, prezidento administracijos ir vyriausybės atstovai", - sakė vienas vakaro rengėjų.

Rusijos kultūros ministro pirmasis pavaduotojas Denisas Molčianovas, atsakydamas į žurnalistų klausimus, pažymėjo, jog tikimasi per labdaros koncertą surinkti "ne mažiau kaip 200 tūkst. dolerių", kurie bus skirti seniems paminklams restauruoti ir naujiems pastatyti Šiaurės sostinėje.

"Už šiuos pinigus mes ketiname sukurti ir naujų monumentų - Josifui Brodskiui, Anai Achmatovai, Sergejui Dovlatovui", - pažymėjo ministro pavaduotojas.

E.Johno labdaros vakaras prasidės iškilmingu priėmimu ir trumpomis vaišėmis. Po to dainininkas pusantros valandos dainuos savo populiariausias dainas, dar vėliau bus šventinis kokteilis ir šventinis fejerverkas.

Rengėjai patikslino, jog "fejerverkai vyks Eltono Johnui atliekant vieną dainų, pagal jos muzikos ritmą".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją