Klasikinį aprangos stilių mėgstantis futbolininkas pas dizainerius užsisakė tris tamsių spalvų kostiumus.

Kai užsakymas buvo atliktas, D. Šemberas trumpam tapo fotomodeliu ir sudalyvavo spontaniškoje fotosesijoje. Su naujais drabužiais sportininkas jautėsi taip patogiai, kad be vargo koja galėjo mušinėti kamuolį. Jis taip pat vilkėjo naujausios A&V kolekcijos džemperį, kuris, pasak dizainerio A.Pogrebnojaus, ėjo į komplektą.

D. Šemberas tapo dar viena garsenybe spintoje turinčia A&V drabužių. Jais mėgsta puoštis dainininkės Jurga Šeduikytė ir Alina Orlova, grupė „Hapyendless“, „Empti“ solistė Giedrė Kilčiauskienė. A&V ženklu pažymėtais drabužiais vilkėjo dainininkas Marcas Almondas, muzikantas Jay Brannonas, aktorius Jimmy Jean-Louis, tenisininkė Anastasia Myškina.

D. Šembero stiliaus pojūtis nelieka nepastebėtas dailiosios lyties atstovių. Neseniai plačiai buvo aptarinėjama po dešimties metų žlugusi futbolininko santuoka su sūnaus motina dainininke Agne Armoškaite. To priežastimi buvo įvardijama gražuolė Oksana Zlatkovaitė, kuri dėl išvaizdaus sportininko beveik prie altoriaus paliko muzikos prodiuserį lovelasą Egmontą Bžeską.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją