Dauguma panorusiųjų pasikarstyti medžių viršūnėmis bandė lengviausiąją – žalią trasą, tačiau net tie, kurie nedrįso pasinerti į azarto kupiną kopimą siūbuojančiomis kopetėlėmis, neatsispyrė pagundai pasileisti skrydžiui 333 metrų ilgio lynu į kitapus Vilnelės esančią medžio viršūnę. Skrydį išbandė ir Marius Gelažnikas, Ona Kolobovaitė bei Nerijus Juška.

Bičiulių palaikyti atvykusi parlamentarė Inga Valinskienė nesiryžo įveikti medžių viršūnėse įrengtų atrakcionų, tačiau norui padrąsinti aukščio baimės apimtus draugus neatsispyrė. Tiesa, savo vyro, šokėjo Romano Čeburiako palaikyti atvyko viešumoje retai pasirodanti jo žmona Aistė Jasaitytė-Čeburiak. Moteris, apžiūrinėjusi, kaip jos draugai bei mylimasis įveikia baimę, ant rankų sūpavo ir savo pirmagimę.

Kliūtis įveikę Andrius Butkus, Eimutis Kvoščiauskas, Nerijus Juška, Romanas Čeburiakas, Vytautas Rumšas bei kiti, atvykę į parko atidarymo vakarėlį, turėjo proga ir pasistiprinti užkandžiais bei pasivaišinti gėrimais.

Vakarėlio nuotykių parke akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją