Prie renginio vedėjų vairo šįkart stojo Livija Gradauskienė ir Jogaila Morkūnas. Ceremoniją pradėjo atlikėjas Egidijus Sipavičius su grupe „Quorum“. Publikai ir TV žiūrovams prisistačiusios pretendentės sceną netrukus užleido atlikėjui Edmundui Štengeriui – Mundžiui. Vakarą savo pasirodymais papuošė ir Linas Adomaitis, Justinas Lapatinskas, Vaidas Vyšniauskas ir kiti.

Dėl gražiausios lietuvaitės titulo varžėsi 14 pretendenčių. Jas balsuodami įvertino ne tik TV žiūrovai, bet ir komisijos nariai: Benas Gudelis, Kęstutis Rimdžius, Dalia Michelevičiūtė, Raimundas Adžgauskas ir „Misis Lietuva 2010” Vaida Kursevičienė.

12 projekto „Mis Lietuva 2010” dalyvių atrinktos iš beveik 300 pretendenčių. Dar dvi merginos teisę dalyvauti finale iškovojo laimėjusios gražiausių merginų titulus savo miestuose - „Mis laikinoji sostinė“ ir „Mis Šiaulių kraštas“.

Merginos konkurso finalui intensyviai ruošėsi visą rugpjūtį: mokėsi grožio paslapčių, elegantiško vaikščiojimo, išbandė savo fizines jėgas ir psichologinį pasirengimą specialiose rungtyse. Kaip merginoms pavyko atsiskleisti įvairiose rungtyse, TV žiūrovai turėjo galimybę įvertinti pasiruošimo konkursui dienoraštyje.

Finalo metu pretendentės susirungė ne tik „Bikini dolce vita“, bet ir elegancijos rungtyje. Jos metu gražuolės demonstravo specialiai dizainerės Julijos Žilėnienės sukurtą suknelių kolekciją „Gėlių galia“. Kiekvienai suknelė pavadinta skirtingais gėlių vardais.

Internautai ir TV žiūrovai savo balsavimu „Mis Publikos 2010“ titulą skyrė kosmetikos parduotuvės konsultantė Gritė Maruškevičiūtė. Pirmoji vicemis, per žingsnį likusi nuo svarbiausiojo titulo - vilnietė Deimantė Bubelytė , antroji vicemis - Ieva Jotkelaitė, klaipėdietė, grupės "Širdelės" vokalistė. Komisijos sprendimu „Mis Foto“ titulas atiteko kaunietei Elonai Račkutei, „Mis Elegancija“ išrinkta Sandra Lukšytė.

„Mis Lietuva 2010“ nugalėtoja be kelialapio į tarptautinį konkursą „Mis Pasaulis 2010“ laimėjo kelionę į Tenerifę, taip pat prabangius kailinius. Dar viena kelionė – į Egiptą, atiteko „Mis Publika“ titulą laimėjusiai gražuolei. Dar šešioms projekto finalo dalyvėms padovanoti laikrodžiai, visos 14 dalyvių laimėjo perlų auskarus, kosmetikos ir parfumerijos rinkinius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)