Laukdamas premjeros „Kviečiu šokti“ dalyvis Rimas Valeikis pademonstravo savo rankų tvirtumą, ant jų vaikščiojęs kojomis į viršų. Kino salės prieigose skambant muzikai į ritmingą sūkurį įsisuko ir LNK televizijos šokių projekte dalyvaujanti dainininkė Vilija Matačiūnaitė. Tačiau Rimo ir Vilijos pastangos pademonstruoti šokį nublanko prieš žurnalistės Mildos Bartašiūnaitės surengtą erotinį šou.

Hip hopo ritmu pradėjusi trypčioti Milda netrukus prasitarė apie patalpoje tvyrantį karštį ir nė nemirktelėjusi nusviedė savo viršutinius drabužius žemėn. Apnuoginusi pilvą M. Bartašiūnaitė nugara prisiglaudė prie kino salės prieigose buvusios kolonos ir sėdmenimis ėmė vinguriuoti aplink jį. „Muziką garsiau, prašom!“, – įsakmiai pareikalavo „Kviečiu šokti“ dalyvė ir netrukus paskendo hip hopo ritme.

Mildos pasirodymas sulaukė ne tik jos kolegų iš šokių projekto, bet ir žiniasklaidos atstovų dėmesio. Būreliu aplink įsismaginusią šokėją sustoję žiūrovai, atrodo, tik dar labiau užvedė projekto smarkuolės vardą pelniusią Mildą. Moteris, besimėgaudama dėmesiu, ir toliau sėkmingai raitėsi apie koloną.

Į renginį atvykę „Kviečiu šokti“ dalyviai premjerai rinkosi laisvo stiliaus rūbus. Jolanta Paulauskienė rankoje laikė sportinę kepurę, tačiau ja pasipuošti taip ir neišdrįso. Moters dukra ne kartą savo mamai bandė įteigti, jog kepurė jai tinka, tačiau ponia Jolanta liko ištikima savo pamėgtam stiliui ir nesiryžo pasipuošti kepurėle.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)