"Pasaulyje pasklidę gandai, kad Britney Spears ir Justinas Timberlake'as antradienį pateko į autoavariją yra klaidingi", - sakoma B.Spears atstovės spaudai Lisos Kasteler pranešime.

Atstovė pridūrė, kad 19-metė B.Spears ir 20-metis J.Timberlake'as yra puikios sveikatos ir labai užsiėmę: "princesė" įrašinėja naują albumą, o jos draugas gastroliuoja su savo paauglių numylėta grupe "'N Sync".

Luizianoje gimusi B.Spears, kurios 2000-ųjų albumas "Oops! I Did It Again" yra vienas labiausiai perkamų, šeštadienį turi pasirodyti koncerte Los Andželo stadione "Dodger".

"Tiek Spears, tiek Timberlake'o atstovai aiškinasi, kas paskleidė gandą ir ar verta imtis teisinių veiksmų", - sakė L.Kasteler.

Los Andželo policiją ir ugniagesių departamentą antradienį vakare užplūdo skambučių lavina - žmonės teiravosi, ar tiesa, ką pranešė, regis, du San Chosėje įsikūrusio radijo herojai, vadinami Krameriu ir Twitchu. Jų programa buvo transliuojama Dalase Teksaso valstijoje.

"Dallas Morning News" pranešimu, Krameris ir Twitchas savo klausytojams sakė, kad B.Spears ir J.Timberlake'as Los Andžele pateko į avariją ir kad dainininkė žuvo, o jos draugas yra komos būsenos.

Krameris ir Twitchas neva rėmėsi šaltiniu Los Andžele ir sakė, kad medicinos centras "Cedars Sinai" šį pranešimą patvirtino.

Los Andželo policijos atstovė spaudai sakė, kad jos departamento darbuotojai visą naktį atsakinėjo į žurnalistų ir persigandusių porelės gerbėjų telefono skambučius.

"Praėjusią naktį mums skambino šimtų šimtai žmonių, klaususių apie melagingą Teksaso radijo pranešimą", - sakė atstovė spaudai ir pridūrė, kad į begalę skambučių turėjo atsakyti ir miesto ugniagesiai bei ligoninės.

Los Andželo radijo stotys trečiadienį šaipėsi iš minėto gando ir patikino klausytojus, kad B.Spears ir J.Timberlake'as nežuvo ir nėra sunkiai sužeisti.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)