„Labai ačiū už sveikinimus“, – padėkojo Vaida. Tuo metu pats A. Rimiškis DELFI atskleidė, kad vaikelio atėjimas į šį pasaulį jau seniai buvo jųdviejų planuose, o esą ši vasara buvo pats tinkamiausias metas jį pradėti.

„Mūsų draugystei jau penkeri metai. Piršlybos, vestuvės... Žinote, jauna šeima yra graži šeima, o dabar jau laukiame vaikelio, dabar dar tik pati pradžia“, – būsimos tėvystės džiaugsmu dalijosi Andrius.

Paklaustas, kaip jautėsi sužinojęs, jog po devynių mėnesių taps tėvu, A. Rimiškis prasitarė apie jį užplūdusių teigiamų emocijų pliūpsnį.

„Ištiko šokas. Vaikščiojau iš kambario į kambarį ir šokinėjau iš džiaugsmo. Nežinojau, nei ką daryti, nei kaip elgtis, nes tai – pirmagimis. Be galo apsidžiaugiau“, – emocingai kalbėjo jis ir prisiminė drauge su Vaida visuomet grožėjęsi jaunomis šeimomis, sūpuojančiomis savo pirmuosius kūdikėlius.

V. Rimiškienė, pasak dainininko, jaučiasi puikiai. Andrius žmoną vadina svajokle romantike, todėl esą ji apie būsimą vaikelį labai daug galvoja, nenustoja apie jį kalbėti ir svarstyti įvairių dalykų. Žinią apie nėštumą ji taip pat sutiko su dideliu džiaugsmu akyse.

Pasiteiravus, ar jau mąstė, kaip pavadins pirmagimį, Andrius sakė apie vardus su Vaida pakalbantis dažnai. Svarstymų būta jau ir prieš trejus metus, tačiau nutarta, kad bendru sutarimu savo mažylį garsi pora pavadins tik jam gimus. Esą tuomet turėtų būti juntami kitokie jausmai nei dabar, be to, atlikėjui ir jo mylimajai norėsis pažvelgti savo būsimam kūdikiui į akis. Neva tuomet bus daug aiškiau, koks vardas vaikeliui bus tinkamiausias.

A. Rimiškis prasitarė, kad jo tėvai jau kurį laiką kartas nuo karto prašydavo pagimdyti jiems anūką, todėl atlikėjas džiugią žinią pirmiausiai jiems ir pranešė. „Paskambinau supanikavęs, klausiau, ar žmoną reikia pas gydytojus iš karto vežti, tačiau tėvai nuramino pasakę, kad nieko nereikia daryti. Tik laukti...“, – pirmąją tėvų reakciją prisiminė pašnekovas.

Žinoma pora susižadėjo šių metų pradžioje ir žurnalistams tuomet atviravo, kad vestuves iškels vasarą. Savo pažadus jiedu tesėjo, o vestuves po tuoktuvių ceremonijos Nidos katalikų bažnyčioje atšoko Jūžintuose. Iki sužadėtuvių garsi pora draugavo penkerius metus, todėl daugelis jų sąjungą jau dabar vadina patikrinta laiko. Nors A. Rimiškis ir buvo atsidūręs finansinėje duobėje įsigalėjus ekonomikos krizei, asmeninei laimei tai, atrodo, nepakenkė. Per jau penkerius metus trunkantį draugystės periodą pora išgyveno ne tik džiaugsmingų, bet ir ypatingo jųdviejų susitelkimo pareikalavusių akimirkų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją