Be artimųjų, į gimtadienį atskubėjo ir etatiniai vakarėlių dalyviai - visiems žinomi šoumenai: Marius Gelažnikas, Natalija Zvonkė, Mantas Petruškevičius, Jogaila Morkūnas.

Pakelti šampano neatsisakė ir verslininkai: Vidmantas Janulevičius, Tomas Brundza, Danguolė Stachura, Ella Tatarinova, Tautvydas Barštys. Pastarasis atvyko su antikvariniu „Cadillac“ kabrioletu. Tą pastebėjo visi, nes Kauno verslininkas automobilį pastatė matomoje vietoje, o išvykdamas triukšmingai ir ilgai signalizavo.

Beje, puotoje nebuvo matyti buvusios verslininko žmonos Astos Valentaitės.

Šiltas vakaras šventės dalyvius išviliojo į lauko terasą, kurioje skambėjo saksofono muzika ir liejosi tikras šampanas. Užkandžiams buvo patiekti sušiai, o karštųjų patiekalų valgiaraštį netradiciškai sudarė didžkukuliai, voveraitės su bulvių koše ir koldūnai. Pusryčiams (jei vakarėlis ilgai užsitęs) baro virtuvėje ruošiami barščiai ir kopūstienė. Pasak šventės šeimininko, visi lietuviai mėgsta šiuos patiekalus kur kas labiau už italų ar ispanų virtuvės maistą. Jis pats dievina patiekalus iš mūsų miškuose randamų grybų. Neatsisakytų ir grybauti, jei netingėtų po mišką vaikščioti.

Paklaustas, kaip jaučiasi sulaukęs penkiasdešimties, L.Pinkevičius buvo atviras: „Vyrui nieko nėra blogiau už priminimą, kad jam jau penkiasdešimt. Man yra trisdešimt, o visą kitą suvokiu kaip patirtį. Labai džiaugiuosi, kad į gimtadienį susirinko svečių. Tai man geriausia dovana. Ypač šiuo sunkiu laikotarpiu, kai žiniasklaida apie mane rašo ne pačius gražiausius dalykus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją