Nors kauniečiai ir Karmėlavos gyventojai nebuvo dosnūs, tačiau projekto kūrėjų teigimu, Kauno elgetos atrodė esą kur kas draugiškesni nei vilniečiai. Neva Kauno vargetos I. Budrienei negailėjo patarimų, prie kurios bažnyčios sekasi geriau ir padrąsinimų.

Moteris elgetaudama užsuko į jai ir vyrui Dariui priklausančią užeigą Karmėlavoje. Iš pradžių prie Ingos padavėjai artintis neskubėjo. Vos elgeta apsimetusi I. Budrienė prabilo, padavėjai ją pažino.

Su ištiestomis rankomis, prašymais paremti maistu ir centais į Kauno gatves išėjusi Inga praeiviams pasakojo apie nuo kvaišalų priklausomą vyrą, sėdintį kalėjime bei patiriamą smurtą namuose. Žinomos verslininkės pasakojimai apie užgriuvusias negandas praeivių nesugraudino. Per maždaug septynias valandas trukusį filmavimą jai paaukoti vos keli litai.

„Inga visą laiką labai jaudinosi, elgėsi nedrąsiai, tąsė savo rūbų rankoves bei užtrauktukus“, – apie pavykusį filmavimą DELFI glaustai pasakojo projekto kūrėjai.

I. Budrienė – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją