G. Jansonaitei ši santuoka – antroji. Kartą ji jau buvo ištekėjusi už verslininko Giedriaus Klimkevičiaus. Pora sulaukė dviejų sūnų. Žiniasklaidos plačiai atspindėtoje istorijoje nebuvo užsiminta apie Giedriaus ir Gretos skyrybų dramą. Esą jiedu išsiskyrė taikiai, o poros santykiai išliko draugiški.

Panašu, kad dar ir šiandien, kai po skyrybų praėjo treji metai, pora sutaria gerai. Mat G. Klimkevičius dalyvavo savaitgalį vykusiose savo buvusios žmonos vestuvėse.

Pirmąsias vedybinio gyvenimo dienas G. Jansonaitė ir A. Vitkevičius leidžia užsienyje.

„Norėčiau jums padėkoti už sveikinimus, jaučiamės puikiai. Kadangi šiuo metu atostogaujame ne Lietuvoje, nekalbėkime ilgai“, – nuotaikingai DELFI kalbėjo ką tik susituokusi Greta.

Praėjusį penktadienį mylimąją Vaidą prie Nidos bažnyčios altoriaus vedė atlikėjas Andrius Rimiškis, šeštadienį apie vidurdienį tuokėsi garsus krepšininkas Arvydas Macijauskas ir jo gyvenimo draugė Viktorija Buder, šeštadienio popietę amžiną meilę mylimajai Jurgitai Vorobjovaitei prie altoriaus prisiekė pasaulio galiūnas Žydrūnas Savickas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją