Esą tokia nuoroda klientams sukuria šilumos, jaukumo įspūdį bei informuoja užeigos lankytojus apie tai, kad restorane galima susitikti ir šeimininkus. Kaip sakė garsi verslininkė, užeigoje dirba visa šeima: ji pati, vyras, jųdviejų vaikai ir Dariaus vaikai iš pirmosios santuokos.

„Kas geriau pareklamuos verslą nei mes patys?“, – retoriniu klausimu į DELFI klausimą, kodėl nusprendė įsiamžinti cepelinų reklamoje, atsakė ponia Inga ir paaiškino norėjusi pabrėžti, kad užeiga priklauso šeimai.

„Mes patys galime ir aptarnauti klientus, ir su jais pabendrauti. Norime, kad žmonės žinotų, jog ne tik reklamose fotografuojamės, bet dar patys ir dirbame čia“, – pasakojimą apie reklaminio stendo Karmėlavoje atsiradimą tęsė ji.

Pasiteiravus, ar I. Budrienė valgo cepelinus, moteris patikino dažniausiai jų neskanaujanti. Be to, verslininkei ypač svarbu išlaikyti dailias kūno linijas, todėl tradicinio lietuviško patiekalo dažniausiai tenka atsisakyti.

„Tikrai nevalgau, nes nevalgau kiaulienos. Jos būna cepelinų įdare. Na o jeigu ir pasitaiko proga, paragauju su varške. Jeigu valgyčiau vien cepelinus, tikrai neturėčiau tokios figūros. Juk jau ir amžius toks, kai reikia šiek tiek susilaikyti“, – atviravo I. Budrienė.

Kaunietė prisiminė, kad reklaminė fotosesija praėjo sklandžiai ir labai gretai. Moteris sakė cepelinus, kuriuos laikydama rankose fotografavosi, paliko suvalgyti fotografui. Esą jie fotosesijos metu nespėjo ataušti, todėl fotografas mielai jais vaišinosi.

„Sunkiausia buvo įkalbinti paauglį sūnų. Jis labai nenorėjo, kad ta jo nuotrauka kabotų. Vaikas pergyveno, kad iš jo draugai juoksis“, – prisiminė Inga.

Paklausta, ar sulaukė didesnio klientų susidomėjimo „Briedžių medžiokle“ ir cepelinais, moteris tikino nežinanti, kaip įvertinti reklamos naudą klientams. Esą Inga neturi galimybės suskaičiuoti, ar užeigos lankytojų padaugėjo pastačius milžinišką reklamos stendą.

„Visiems smagu. Žmonės, kurie iki šiol nežinojo, kuris restoranas mums priklauso, nuo šiol galės sužinoti, pamatę nuotrauką žinos, kur sustoti“, – kalbėjo I. Budrienė.

I. ir D. Budrių užeigos reklama – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją