„Kokios melagės, viršūnė! Net jeigu ir labai to norėčiau, mano vyras labai nusiteikęs prieš tokius dalykus. Jis prieštarauja krūtinės didinimui ir yra nusiteikęs prieš nenatūralumą“, – DELFI kalbėjo Agnė bei pridūrė, kad kol kas diskusijų šia tema su vyru nebuvo užmezgusi.

Pasiteiravus, kokiu tikslu bičiulės galėtų kalbėti apie padidintą Agnės krūtinę, moteris sakė į tokį klausimą negalinti atsakyti, esą net nenumano priežasties, tačiau bandė spėti: „Gal tokią informaciją paskleidusi draugė pati pasididino krūtis ir tiesiog siekia dėmesio?“

Moteris užtikrino, kad kalbos apie padidintą jos krūtinę – iš piršto laužtos. Paklausta, ar apsilankiusi pas grožio chirurgą ir pasididinusi krūtinę A. Zacharevičienė galėtų tai nuslėpti nuo savo vyro, Tv laidų vedėja tvirtino, jog tokia avantiūra būtų sunkiai įmanoma.

Vytenis Pauliukaitis ir Agnė Zacharevičienė

„Nuslėpti nuo vyro, su kuriuo gyveni aštuonerius metus, kuris pažįsta tavo kūną... Sakyčiau, nėra šansų“, – kalbėjo ji ir pridūrė kol kas neturinti tikslo didinti krūtinės, tačiau tokios galimybės ateityje neatmetė.

„Pažiūrėsiu, gal pagimdžiusi antrą ar trečią vaiką. Jeigu jų susilauksiu ir bus būtinybė didinti krūtis, tuomet gal apie tai ir galvosiu, bet kol kas tikrai nesvarstau“, – sakė A. Zacharevičienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)