Neseniai jie drauge linksminosi Šakių rajone esančiame Zyplių dvare, kur vyko kino festivalio „Sidabrinės gervės naktys“ atidarymas, bet paklausti apie juos siejančius artimus santykius, abu išsigynė. Išvykusi į Dubliną porelė atsipalaidavo ir nesitikėjo atsitiktinai pakliūti į žiūrovus filmuojančios TV kameros objektyvą.

Gabija Ryškuvienė
Režisierius Linas Ryškus jau senokai viešumoje nesirodo drauge su žmona aktore Gabija Ryškuviene. „Sidabrinės gervės“ apdovanojimų ceremonijoje G.Ryškuvienė raudonu kilimu žengė viena. Nėra žinoma, ar trylikos metų dukrą auginantys sutuoktiniai oficialiai įformino skyrybų dokumentus.



Edita Užaitė
Naują režisieriaus draugę galima būtų pavadinti jaunesne jo žmonos kopija. Abi moterys yra aktorės, abi - gražuolės blondinės. Maža to, abi yra laimėjusios „Geriausios aktorės“ titulus ir apdovanotos kelione į Kanų kino festivalį. Tik trisdešimt aštuonerių G. Ryškuvienė ten lankėsi pernai, o netrukus dvidešimt devintąjį gimtadienį švęsianti E. Užaitė - šiemet.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)