„La Boheme“ svečius pasitiko kaip ir pridera geru maistu ir vynais garsėjančiam restoranui. Susirinkusieji galėjo mėgautis ne tik gurmaniškais vieno kąsnio sumuštiniais, bet ir išsirinkti vėsintų jūros gėrybių, kurios čia pat buvo iškepamos ir pagardinamos ant grotelių keptomis daržovėmis. Mėsos gerbėjų laukė sultingi kepsniai, kuriuos buvo verta užgerti raudonu vynu (baltą palikus tigrinėms krevetėms ir kalmarams). Nors restorano šeimininkams nuotaiką drumstė ir stilingai į kubilą sukrautą baltą duoną mirkdė įkyrus lietus, vakarėliui įpusėjus jis liovėsi ir šventės nebegadino niekas.

Gausiai į vyno ir pokalbių restorano gimtadienį sugužėję svečiai dovanų dažniausiai nešė būtent vyno, o patys buvo apdovanoti dar karštomis nuotraukomis, kurias kaip ir kepsnius greitai kepė ir spausdino vietinis fotografas.

„La Boheme“ su gimtadieniu sveikino: režisierė Dalia Ibelhauptaitė, kino žinovė Vida Ramoškienė, TV laidų vedėjas Rolandas Maskoliūnas, renginių organizatorius Jogaila Morkūnas, operos solistas Rafailas Karpis, krepšininkas Simas Jasaitis su drauge Oksana Pikul ir seserimi Aiste Jasaityte-Čeburiak, vakarėlių dalyviai Žilvinas Grigaitis ir Asta Valentaitė, šokėjas Andrius Kandelis, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, fotografė Vaiva Abromaitytė ir kt.

Gimtadienio vakaras - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją