Tarp septynių jaunuosius lydėjusių porų buvo ir L. Adomaičio brolis Marijus Adomaitis, daugeliui šokių muzikos gerbėjų gerai pažįstamas kaip itin populiarus prodiuseris Mario Basanov. Brolio vestuvėse jo pora buvo širdies draugė Diana.

Tarp svečių buvo kuždamasi, kad laisvai krintanti jaunosios suknelė galbūt byloja apie kitą būsimą šventę. Laime spinduliuojantys jaunieji šios žinios nepatvirtino, tiesiog pasidžiaugė, kad pagaliau prisiruošė surengti ilgai lauktą šventę.

Po dviejų metų draugystės tėvų išlydėti iš savo bendrų namų, apie vidurdienį jaunieji santykius įteisino Kauno Rotušėje, o po kelių valandų amžina meile prisiekė Višakio Rūdos Šv. vyskupo Stanislovo bažnyčioje.

Netoliese esančioje sodyboje apie 18 val. prasidėjo 60 kviestinių svečių skirta vestuvių puota, kurių gera nuotaika rūpinosi grupė "Saulės kliošas".

Linas Adomaitis su žmona Irma
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją