Pasirodo, viena geriausių Dž. Butkutės bičiulių, verslininkė Inga Budrienė neklydo DELFI išreiškusi nuomonę apie tariamą Džordanos insultą. Verslininkė sakė, kad jau ir anksčiau jai žurnalistams teko aiškinti, kad Džordana sveika gyva ir tikrai nenumirė, todėl šįsyk paleista antis apie insultą ir ligoninę Ingos taip nenustebino.

„Su sveikata atsitiko negerumai, bet galiu nuraminti, kad nei insulto, nei mikroinsulto nebuvo. Perkrovos, nuovargis ir dar tokie kvaili orai... Buvo ir daug pervažiavimų, skrydžių lėktuvu“, - pasakojo dainininkes gyvenimo draugas.

Vyras tikino, kad pakoncertavus Šiaurės Airijoje Džordana jautėsi labai pavargusi, nors viskas pavyko puikiai ir pati atlikėja buvo linksma. „Tačiau belipant į mašiną ji išbalo, susmuko, va ir viskas“, - pasakojimą tęsė jis.

Pasiteiravus, ar neketina bylinėtis su piktavaliais, žiniasklaidoje paskleidusiais klaidingą informaciją apie mylimosios sveikatos būklę, Elegijus buvo labai konkretus ir lakoniškas: „Protingam žmogui nieko aiškinti nereikia, o prieš durnių burną aušinti – savo laiko ir nervų gadinimas“.

Šiuo metu Džordana ir Elegijus – Lietuvoje. Kaip DELFI pasakojo Džordanos mylimasis, atlikėją namuose apžiūrėjo patyręs specialistas, kuris, į namus atvykęs drauge su medicinos seserimi, Džordanai prijungė lašinę, patarė gerai pailsėti, išsimiegoti, reguliariai maitintis.

„Bet kad šitoje profesijoje taip neišeina. Pervargimas ir tie orai tokie tvankūs papuolė. Bet medicinine prasme galiu užtikrinti, jokių patologijų nebuvo. Paprastai šnekant, jokių rimtų pasekmių. Stresas ir pervargimas... Kaltas Džordanos požiūris į koncertus, ji labai atsidavusi savo darbui, o tai ir turėjo pasekmių. Tris ar keturias dienas pailsės, gliukozė, vitaminai...“, - DELFI kalbėjo jis.

I.Budrienė neslėpė turėjusi nuojautą, kad informacija apie Dž. Butkutės sveikatos sutrikimus tėra tik gandai. Esą tai nebepirmas kartas, kai „papokštaujama“ apie garsios atlikėjos sveikatą.

„Praeitą kartą, kai ji buvo išvykusi, paskambino man vienas žurnalistas ir klausė, ar Džordana tikrai numirė ir teiravosi, ar aš nieko apie tai negirdėjau. Vos pati negavau infarkto nuo tokių žinučių, o dabar paaiškėjo, kad jai insultas...“, - pasipiktinusi verslininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją