Prie tris mėnesius trukusio projekto finalo iš Vilniaus kongresų rūmų vairo stojo Livija Gradauskienė ir Egidijus Sipavičius. Pakvietę finalininkes prisistatyti, Livija ir Egidijus sceną netrukus užleido vokaliniam ansambliui „Quorum“, Merūnui Vitulskiui, Jeronimui Miliui bei Donatui Montvydui. Pademonstravusios Tango elementus, finalininkės scenoje pasirodė vilkėjusios dizainerės Jurgitos Stakauskaitės maudymosi kostiumėliais, vėliau – vakarinėmis sukniomis. Iškilmingu finalininkių stiliumi rūpinosi stilistai Kęstutis Rimdžius ir Agnė Gylytė. Vakarui ypatingų spalvų suteikė Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras, vadovaujamas Gintaro Rinkevičiaus.

Iš visų finalininkių V. Kursevičienę žaviausia šalies moterimi išrinko komisija, kuriai pirmininkavo verslininkas Benas Gudelis, nariai: gyvenimo būdo žurnalo redaktorė Audra Telksnienė, fotografas Tomas Kauneckas, plastikos chirurgas Vygintas Kaikaris, Lietuvos sportinių šokių federacijos prezidentas Gintaras Skorupskas, aktorė Dalia Michelevičiūtė ir „Misis Lietuva 1998“ Birutė Šaltytė-Belousovienė.

Komisija taip pat nusprendė, kad „Misis Elegancijos“ titulas priklauso kretingiškei Vidai Jablonskienei, „Misis Foto“ – Kristinai Mickevičiūtei, „Misis Gracijos“ – Renatai Narvilienei, „I - osios Vicemisis“ – Giedrei Gajauskienei, „II-osios Vicemisis“ – Danai Kuncevičiūtei. Daugiausiai žiūrovų simpatijų sulaukė Vilma Gumbelevičienė, jai atiteko „Misis Publikos“ titulas.

Sidabrinę inkrustuotą karūną V. Kursevičienei uždėjo „Mis Lietuva 2009“ Vaida Petraškaitė. Papuošalas ir titulo įrodymas – karūna, moteriai atiteko visam laikui. V. Kursevičienė buvo apdovanota ir perlų vėriniu. Scenoje Vaida neslėpė jaudulio, V. Petraškaitei dedant karūną ji susigraudino, tačiau netrukus džiaugsmu spindinčiomis akimis žurnalistams dalijo interviu.

Moteris žiniasklaidos atstovams tvirtino esanti be galo laiminga dėl išsipildžiusios vienos didžiausių svajonių. Vaida sakė tikėjusi sėkme, o momentas, kai sužinojo, kad tapo „Misis Lietuva 2010“, buvo be galo jaudinantis.

„Manau, kad mano visas gyvenimas sudėliotas taip, jog mane visur lydi sėkmė. Esu laiminga moteris, dėl to man ir nusišypsojo laimė“, – kalbėjo ji.

Žurnalistų paklausta, kaip pavyko suderinti TV projektą ir teisininkės darbą, moteris sakė, jog sunkumų neiškilo. Esą daug padėjo moters vyras ir jos kolegos. V. Kursevičienė jiems dėkojo už galimybę dalyvauti „Misis Lietuva 2010“.

Pasiteiravus, ar iškovotas titulas kaip nors pakeis V. Kursevičienės gyvenimą, moteris tvirtino, kad tai nėra tiesiog įvertinimas, bet drauge ir įsipareigojimas dalyvauti įvairiuose socialiniuose projektuose.

Moteris savo pergalę projekto finale ketina švęsti su šeima, o vėliau – ir su kolegėmis iš TV projekto. „Atšvęsime visos, žiūrėdamos transliacijos įrašą pas mane namuose“, - pridūrė ji.

„Misis Lietuva 2010“ neslėpė paties realybės šou metu jautusi konkurenciją, tačiau tvirtino, kad finalo metu į koleges žiūrėjo kaip į drauges. „Visos turėjome vieną tikslą – gražiai ir tvarkingai atrodyti, padaryti gražų renginį ir manau, mums tai pavyko“, - kalbėjo Vaida.

V. Kursevičienė prasitarė, kad pasibaigus projektui, praūžus visam šurmuliui, ji drauge su šeima išvyks atostogų į JAV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją