Vis dėlto jis ir kolegė aktorė Edita Užaitė Kanuose traukė daugelio žvilgsnius. Naktiniam kino seansui, kaip ir reikalaujama, pora pasipuošė vakarine apranga: Gytis specialiai jam siūtu smokingu, Edita - J.Statkevičiaus suknele. Aktoriai smulkiai suderino aprangą: jei Editos krūtinę puošia gėlė, Gytis žiedo į atlapą nesisega; Editos auskarai, bateliai ir šukuosena skrupulingai derinami prie suknelės.

Pora atrodė nepriekaištingai ir kaustė aplinkinių dėmesį. Gytis juokiasi stebėjęs į Editą krypstančius žvilgsnius. „Ėjome siaura restoranų gatvele. Specialiai atsilikau nuo Editos pažiūrėti, kiek staliukų į ją atkreips dėmesį. Visoje ilgoje gatvėje, kur lauko restoranai įsikūrę vienas prie kito, neatsisuko tik keli. Ir tai buvo logiška, nes ji atrodė fantastiškai“, - draugę gyrė aktorius.

Jis tikino Kanuose nematęs jokių pirmo ryškumo žvaigždžių, išskyrus aktorių Adrieną Brody, su kuriuo prasilenkė gatvėje. „Žinoma, mes specialiai neieškojome superžvaigždžių, bet toks jausmas, kad, jei ir buvo, tai jos sėdėjo užsidariusios viešbučiuose. Į Kanus jos žiūri kaip į darbą“, - sakė G.Ivanauskas.

Jį stebino ir pulkai neaiškių gražuolių, kurios ant savęs užsimetusios visų įmanomų garsių firmų drabužius stengėsi trūks plyš būti pastebėtos. „Tokių „kiaunių“ buvo pilna. Atrodė, lyg būtų apsipirkusios mūsų turgavietėje“, - neskoninga apranga stebėjosi choreografas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)