Egipto spauda rašo, kad vieno Hurgados viešbučio administratorius Abdulah Saidas Abdulazizas kreipėsi į vietos policiją po to, kai turistas iš Lietuvos su juo susiginčijo ir išsitraukęs iš kišenės nedidelio formato Koraną metė jam į veidą. Šventa knyga nukrito ant stalo ir suplyšo. Be to, lietuvis administratorių iškeikė. Spauda rašo, kad apklaustas K.Sakalauskas neigė incidentą ir tikino, kad tiesiog išsitraukė pasą ir sviedė jį ant stalo. Jis tikino, kad su viešbučio administracija ginčijosi dėl leidimo filmuoti. Administratorius su tokia versija griežtai nesutiko ir pateikė įrašą, kurį nufilmavo viešbučio vaizdo kameros.

Hurgadoje esantis vykdomasis laidos prodiuseris Andrius Bartkus sako apie incidentą nieko nežinantis ir tikina, kad K.Sakalauskas šiandien išskrido į Lietuvą. DELFI šaltinių teigimu, visa kūrybinė grupė į Lietuvą turi grįžti pirmadienį, o K.Sakalauskas dėl neįvardintų priežasčių šalį paliko anksčiau.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją