Kol vyko kruopštus pasiruošimas kolekcijos pristatymui, lūkuriuojantys svečiai mėgavosi gėrimais, panašiuose renginiuose nuolatos susitinkančių pažįstamų kompanija, nužvelginėjo vėsaus vakaro nepabūgusias viešnias vasariškomis suknelėmis ir dizainerių duetui suneštus glėbius gėlių. Labiausiai susirinkusiųjų dėmesį traukė ledo skulptūrose užšaldyti kolekcijos aksesuarai: raudonų ir auksinių atspalvių auskarai bei kaklo papuošalai.

Maloniai neįprasta pristatyme buvo matyti gausų būrį dueto konkurentų: naujausios kolekcijos savo akimis įvertinti atėjo viena perspektyviausių jaunųjų dizainerių vadinama Agnė Kuzmickaitė su draugu, grupės „Happyendless“ vokalistu Saulium Prūsaičiu, festivalio „Mados infekcija“ sumanytoja Sandra Straukaitė, kurios jau 10 metų rengiamoje mados fiestoje savo kolekcijas neseniai pristatė ir ketvirtadienio vakarą Sereikiškėse apsilankiusi dizainerė Gabrielė Januškevičiūtė, Egidijus Sidaras, Lilija Larionova, Egidijus Rainys, Giedrius Šarkauskas.

Lietuviškos mados guru tituluojamas dizaineris Juozas Statkevičius kolekcijos pristatyme tarp kolegų nešmėžavo - tuo metu jis kartu su savo vadybininke Živile Matačiūnaite stebėjo amerikiečių baletą „Complexions”. Mados renginių nepraleidžiantis stilistas Mantas Petruškevičius kolekcijos pristatymo metu taip pat gėrėjosi šiuolaikinio baleto vaizdais.

Žinoma, retas vakarėlis apsieina be stilingojo visuomenės veikėjo, pagarsėjusio keliautojo verslo klase Žilvino Grigaičio, renginių organizatoriaus Jogailos Morkūno, daugybės televizijos ir privačių projektų organizatorės Agnės Šemberienės, neišskiriamo stilistų dueto Kęstučio Rimdžiaus ir Agnės Gilytės, tarp kurių tą vakarą madomis domėjosi ir televizijos laidų vedėja Ugnė Skonsmonaitė, modelių agentūros savininkė ir festivalio „Mados infekcija“ prodiuserė Renata Mikailionytė kartu su draugu Mindaugu Morkūnu, mados renginius pastaruoju metu uoliai lankantis aktorius Ramūnas Cicėnas. Dizainerių kolekcijos pristatymo nepraleido ir retai panašiuose garsenybių susibūrimuose apsilankanti dainininkė Alina Orlova.

Pirmoje eilėje kartu su drauge įsitaisiusi dizainerio A. Pogrebnojaus mylimoji Salomėja tą vakarą tiesiog švytėjo iš džiaugsmo, tačiau po kolekcijos pristatymo kartu su minia sveikinti savo draugo neskubėjo ir ramiai atokiau šnekučiavosi su bičiuliais.

O aptarinėti iš tiesų buvo ką, nes nuo pirmųjų kompanijos „Silence“ atstovų Leon Somov ir Few Nolder sukurtos muzikos akordų publika sukluso. Muzikinis fonas parinktas nepriekaištingai. Bet kas nutiko vakaros vedėjos vaidmenį atlikusiai aktorei Rimantei Valiukaitei, kuriai pristatinėjant vakaro koncepciją ir rėmėjus ištisai pynėsi liežuvis, taip ir liko mįslė.

Gausi svečių kompanija pasidalinti įspūdžiais ir pratęsti šventinio vakaro buvo pakviesta į vieną sostinės senamiestyje esančių restoranų.

Nuotraukų galerijoje - kolekcijos pristatymo svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją