Pro balomis nusėtą neasfaltuotą ir, kaip Užupyje įprasta, nelabai tvarkingą kiemą į studiją įžengę svečiai tiesiog nustėrdavo - to, kas atsiverdavo viduje, iš išorės mažiausiai galėjai tikėtis.

Pagarsėjęs garsenybių fotografas ir bendraminčių kompanija studiją įkūrė tokią, kad į ją įžengę patenkinti liktų ir pretenzingiausi svečiai. Autentiškos plytų sienos, gigantiški stumdomi baroko stiliaus veidrodžiai, juodžemio tamsumo grindys ir kandeliabrai palubėje - visa tai panašėjo į menę, o ne į darbo vietą.

Teatrališkoje erdvėje dvi juodais drabužiais pasidabinusios balerinos atrodė ne kaip kviestinis atidarymo akcentas, o kaip dar viena nuolatinė prabangaus interjero detalė.

„Cicerone“ įkvėpėjai sako, kad studiją planuoja naudoti ne tik visų norinčių fotosesijoms, bet ir kaip meno galeriją, koncertų ar konferencijų erdvę, pokylių salę ar jaukaus pabendravimo vietą. Galerijos idėja įgyvendinta išsyk - vieną R.Švilpos darbų seriją buvo galima išvysti ir ant naujos studijos sienų.

Susirinkę svečiai gurkšnodami šampaną, brendį ar citrinomis gardintą vandenį vienbalsiai pripažino, kad tokia aplinka įkvepia nepaprastoms fotosesijoms.

„Žvaigždžių fotografo“ studijos atidarymas be garsenybių būtų atrodęs mažų mažiausiai keistai, todėl garsūs klientai ir bičiuliai nenuvylė fotografo. Apsidairyti naujoje erdvėje užsuko verslininkas Antanas Bosas su netrukus dukrelės susilaukti turinčia žmona Daina, žinių vedėjas Rokas Petkevičius, drabužių dizaineriai Aleksandras Pogrebnojus ir Ramunė Piekautaitė su vyru Kęstučiu Verslovu, didžėjus ir komikas Rimas Šapauskas, vakarėlių lankytojas Žilvinas Grigaitis, stilistas Mantas Petruškevičius, TV laidų vedėjas Rolandas Maskoliūnas, verslininkės Alma Latvytė, Danguolė Stachura, Jolanta Sadauskienė ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją