Stilistas neslėpė susižavėjimo akcija ir jos organizatore Edita Mildažyte. Esą stilistas mano, kad tokie projektai Gruzijai – nuostabi idėja.

„Džiaugiausi sulaukęs kvietimo ir buvau labai laimingas galėjęs dalyvauti projekte. Dėkoju Editai Mildažytei, kad jai nepritrūko energijos suorganizuoti tokį kilnų socialinį renginį. Tai gražiai šaliai tikrai reikia pagalbos“, – DELFI kalbėjo M. Petruškevičius.

Mantas prisipažino ketinęs apsilankyti Gruzijoje, tačiau nepalankiai susiklosčius aplinkybėms neva to padaryti nepavyko. Stilistas turi gruzinų tautybės bičiulių, vienas iš jų – lietuviams pažįstamas dizaineris Iraklis Nasidzė.

„Akcijos metu telefonu kalbėjau apie tris valandas“, – atskleidė stilistas.

Pasiteiravus, kokiais klausimais TV žiūrovai skambino M. Petruškevičiui, stiliaus guru tvirtino piktų skambučių nesulaukęs. Esą vieni Manto gerbėjai skambino tiesiog norėję išgirsti jo balsą, kiti konsultavosi stiliaus klausimais.

„Sulaukiau daugybės komplimentų dėl dalyvavimo šioje akcijoje. Labai daug klausinėjo apie išleistuvių aprangą. Buvo ir juokingų klausimų, bet visi jie labai nuotaikingi, nepikti ir labai geranoriški“, – atskleidė Mantas.

Paklaustas, ar dėl pasirodymo Lietuvos televizijos eteryje nesulaukė priekaištų iš TV3 televizijos atstovų, Mantas tvirtino esąs asmenybė, todėl leidimo, kur apsilankyti jis gali, neklausęs.

„Priekaištauti tokiai akcijai nebūtų korektiška. Manau, kad padariau gerą darbą ir nemanau, kad kas nors man galėtų dėl to priekaištauti. Esu persona ir vaikštau ten, kur nusprendžiu pats“, – pokalbį baigė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją