Ch.Wepneris nori 15 mln. JAV dolerių (45 mln. litų) iš daugiau kaip milijardo, kurį, pasak jo, filmai apie Rokį uždirbo nuo 1976-ųjų, kai pasirodė pirmoji juosta, vėliau gavusi "Oskarą".

"Tai, kad (S.Stallone) pagal jo gyvenimą pastatė filmą, nėra neteisėta, dėl to neturime jokių problemų, - sakė advokatas Anthony Mango (Entonis Mangas). - (Problema) ta, kad jis nuolat, kiekvieną dieną, naudoja jo vardą be jokios kompensacijos".

S.Stallone Ričfilde Ohajuje matė kruviną Ch.Wepnerio ir Muhammado Ali (Muhamado Alio) susirėmimą. Tą 1975 metų vakarą dėl to, kad M.Ali laimės trečiajame raunde, buvo lažinamasi santykiu 30:1.

Tačiau Ch.Wepneris, kuris dabar pardavinėja alkoholinius gėrimus, atsilaikė 15 raundų, o devintajame parbloškė M.Ali.

"(S.Stallone) maždaug dvi savaitės po kovos su Ali paskambino man ir pasakė, kad rengiasi statyti filmą, - rašoma Ch.Wepnerio tinklalapyje. - Kai buvo išleistas pirmasis "Rokio" filmas, buvau laimingas. Po kelerių metų susitikau Stallone, o jis mane pamatęs spontaniškai sušuko: "Labas, Chuckai, ačiū!.. Spėju, kad už įkvėpimą".

"Atsakovas uždirbo ir toliau uždirba iš to, kad Wepnerio pavardės susiejimas su "Rokiu"... suteikia atsakovo pardavinėjamam produktui realybės atspalvį", - rašoma teismui pateiktuose dokumentuose.

"Rokio" tinklalapyje rašoma taip: "Rokis Balboa (Sylvesteris Stallone) yra vieno Filadelfijos klubo kovotojas, kuris, kaip atrodo, neturi jokių perspektyvų. Tačiau kai likimas įstumia jį į ringą su pasaulio sunkiasvorių čempionu jis supranta, kad tai - jo valanda, vieną kartą per gyvenimą pasitaikanti galimybė viską užbaigti ir laimėti!"

Dabar "Rokis" privalo pasiteisinti prieš Džersi Sičio teismo teisėją.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją