Amerika ėjo iš proto dėl Išprotėjusio Makso (Mad Max) su giliomis mėlynomis akimis ir pavergiančia šypsena – žvaigždės Gibsono rolės ekrane.

Nuo tų laikų šis griežtas ir rūstus išeivis iš Australijos įsidrąsino suvaidinti ne tik garsiajame seriale “Lethal Weapon”, bet “Hamelete”! Jo naujasis vaidmuo atnešė ne tiek masių pripažinimo, kiek paprastos žmogiškosios laimės – jis ir jo žmona Robin tapo jau septintojo vaiko tėvais. Tačiau filmuotis kine Gibsonas nesiliovė.

Be to, jo paskutiniojo filmo pavadinimas pilnai tinka jo šeimyniniam statusui: “Ko nori moterys” (“What Women Want”). Gibsono pasekėju tapo Mark Harmon, gavęs “Paties seksualiausio metų vyro” vardą 1986 m. už savo nestandartinį “vaikino iš kaimyninio kiemo” įvaizdį.

Buvusi Kalifornijos universiteto Los Andžele futbolo žvaigždė rekordiniu greičiu užsikariavo populiarumą suvaidinęs AIDS sergantį daktarą filme “St. Elsewhere”. Po to sekė kiti vaidmenys, kurių sėkmingiausiu pripažintas dar vieno gydytojo vaidmuo seriale “Chicago Hope” (“Čikagos Viltis”). Šiandien jam jau 48-eri, tačiau jis labai patenkintas savo likimu, kuris drauge su šlove jam padovanojo ramų gyvenimą Kalifornijoje su žmona ir trimis sūnumis.

“Gari Chamlin paperka savo atviru seksualumu. Nereikia žodžių – jam užtekta paimti į rankas cigaretę ir užsirūkyti ir moterims viskas tampa aišku,” – rašė žurnalas People apie patį seksualiausią 1987 m. vyrą ir kylančią filmo “L.A. Law” žvaigždę. Nuo to laiko Gari stulbinančiai dažnai pasirodydavo televizijos serialuose, kurių sėkmingiausias buvo “Movie Stars”. Nelabai seniai jis vedė Lizą Rinne, kuri mano, kad “nuostabiausias dalykas pasaulyje – tai ne Gari vaidmenys, o tai, kaip jis žiūri į mūsų dukterį.”

“Man trūksta žodžių!” – pasakė Šonas Koneris, kai žurnalas People paprašė jo pakomentuoti savo eilinę sėkmę – “Paties seksualiausio 1989 m. vyro” titulą. “Greičiausiai daugiau nieko geresnio aš ir nepasieksiu,” tuomet manė agentas 007, tačiau likimas viską sutvarkė savaip. Šonas pažymėjo savo 70-metį, tačiau neprarado savo šarmo, kurio pasirodė pakankamai, kad pilnai sėkmingai mergintųsi jaunosios Katerinos Zeta-Džons herojei filme “Entrapment”. Ir dar – dabar vadinkite jį “seru Šonu Koneriu” – šiais metais Anglijos karalienė jį įšventino į riterius.

Tomui Kruzui užteko pasirodyti filme “Days of Thunder”, kad “Paties seksualiausio 1990 m. vyro” titulas tiesiog nukristų jam ant galvos. O jeigu prisimintume bent keletą filmų, kuriuose jis vaidino, tai tampa aišku, kodėl jis ir po šiai dienai išlieka vienu populiariausių Holivudo aktorių.

Gavęs garbingą titulą Kruzas suvaidino puikius vaidmenis filmuose “A Few Good Men” ir “Mission: Impossible” ir gavo tris “Oskarus” už vaidmenis “Born on the 4th of July”, “Jerry Maguire” ir “Magnolia”. Be to, jis išsiskyrė su Mimi Rodžers, vedė Nicole Kidman (kuri, beje, buvo jo partnere filme “Days of Thunder”) ir tapo dviejų vaikų tėvu.

1991 m. angeliuko pravardę ir “Paties seksualiausio metų vyro” titulą gavo 39 m. amžiaus Patrikas Sveizis. Ir visa tai dėka filmo “Ghost”. “Seksualus ir jausmingas, grubokas ir tuo pat metu jausmingai švelnus… Sveizio asmenybės dvilypiškumas traukia ne tik jo fanus, bet ir režisierius”, - prieš devynerius metus rašė žurnalas People. Ėjo kalbos, kad Patrikas Sveizis nusifilmuos kultinio filmo “Dirty Dancing” tęsinyje, tačiau visi planai žlugo po to, kai praėjusių metų birželį aktorius pateko į aviakatastrofą.

Nikas Noltas jau peržengė 50-metį, kai gavo “Paties seksualiausio metų vyro” titulą 1992 m. už savo vaidmenis filmuose “Cape Fear” ir “The Prince of Tides”. Toliau sekė du “Oskarai”: 1992-aisiais už “The Prince of Tides” ir 1999-aisiais už “Affliction”. Šiandien jam jau 58-eri ir jis išdidžiai kalba, kad žili plaukai jam labai tinka, o metai tik suteikia išminties.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją