Panašu, kad stiprus ausies uždegimas sujaukė ne tik Ingridos atostogas, bet ir pakoregavo LNK muzikinio projekto "Žvaigždžių duetai" scenarijų. Mat I. Martinkėnaitė scenoje su kolegėmis nepasirodė. Dainininkė nuo pirmadienio gydosi vienoje Vilniaus ligoninių, tačiau telefonu kalbėti galėjo.

Iš Egipto praeitą trečiadienį grįžusi dainininkė iš pradžių gydėsi namuose, tačiau to neužteko.

Ingridos kolegė, merginų grupės "69 danguje" narė Karina Krysko DELFI patvirtino apie bičiulės bėdas ir sakė, jog I. Martinkėnaitę kankina stiprus ausies skausmas. Esą grįžus po kelionės Ingridos sveikata negerėjo, todėl ji ir buvo priversta kreiptis į medikus.

"Telefonu kalbėti Ingrida gali, pridės jį prie vienos ausies ir viską girdės. Kiek žinau, jai labai skauda", - neslėpė K. Krysko.

Pati I. Martinkėnaitė sakė serganti ir besijaučianti prastai, vartojanti vaistus. Merginos nuotaika prasta, ji tikino nenorinti plačiau pasakoti šia jai ne ypač malonia tema.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją