Nurodoma, kad kūdikis pasaulį išvydo antradienį, mėnesiu anksčiau atlikus Cezario pjūvį Šv.Jono Krikštytojo ir Šv.Elzbietos ligoninėje Londone, kuri yra netoli poros namų prabangiame Sent Džons Vudo rajone.

"Ji gražuoliukė, mūsų pasididžiavimui nėra ribų, - sakoma tėvų pranešime. - Jai duoti vardai Heather motinos Beatrice ir Paulo tetos Milly garbei. Artimiausi mūsų giminaičiai apie tai jau žino ir, kaip mes, nepaprastai džiaugiasi ankstyvu mūsų džiaugsmelio atsiradimu".

H.Mills papasakojo, kaip pranešė P.McCartney, jog nėštumo testų rezultatai yra teigiami. "Abu apsiverkėme, tai buvo tiesiog stebuklas", - sakė ji.

Pirmasis apie P.McCartney ir buvusios manekenės H.Mills vaiko gimimą pranešė Londono laikraštis "Daily Mirror", kuris remdamasis P.McCartney sūnėnu ir šaltiniu ligoninėje ketvirtadienį rašė, kad porai gimė sūnus.

Šeimai artimas šaltinis nurodęs: "Man atrodo, jie pavadins naujagimį Josephu (Džozefu) - Paulo dėdės garbei. Visų McCartney šeimos vyrų pirmieji vardai prasideda raide "J", išskyrus Paulo brolį Mike'ą (Maiką). Net Paulo tikrasis vardas yra Jamesas (Džeimsas)".

61 metų "eksbitlas" dar turi tris suaugusius vaikus, kurių susilaukė su pirmąja žmona Linda, - 31 metų Stellą (Stelą), 25 metų Paulą (Polą) ir 23 metų Mary (Meri). Linda 1998-aisiais mirė nuo vėžio.

35 metų H.Mills, kuri už P.McCartney ištekėjo 2001-ųjų birželį, per eismo įvykį yra netekusi vienos kojos. Tai pirmasis jos vaikas.

Praėjusių metų lapkričio 29 dieną mirus George'ui Harrisonui (Džordžui Harisonui), vieninteliai gyvi likę legendinio "ketvertuko" nariai yra P.McCartney ir Ringo Starras (Ringas Staras).

Johnas Lennonas (Džonas Lenonas) 1980 metų gruodį buvo nužudytas prie savo namų Niujorke.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją